Az a szerencsés aki tudja másban kompenzálni. Vagy pluszban adni, vagy elég türelmes várni. De hogy a buxra sem történt semmi az nálam betette a kaput. Ja és egy ekkora cég hogy lehet akár napokig vezér nélkül... Az mindennek az alja.
Nemtudom meddig birom meg ezt idegekkel , ugy ulok mostmar masfel millas bukoban, hogy van csomagom 8xx HUF-rol ( igaz mar nem sok es az is igaz, hogy az eredti pakk szepen hozott ). Minden szinten vasaroltam 200 alatt alatt es bazmeg az utolso 4 vasarlasom utan EGYETLEN napon sem volt pluszban zaro. Ilyen egyszeruen nincsen. Mara eljutottam odaig, hogy egyszeruen nincsen kedvem venni se 150-en se 140-en. Se sehogy. Kilatastalan Szarmageddon az egesz. Mondjuk el nem adom mostmar az biztos, en kapaszkodni fogok bele a vegsokig de az is biztos, hogy szintenkent rogton eladom ahogy pluszba kerul ( vagy majd az orokoseim, mert felo, hogy az en eletemben ez mar nem indul el felfele. ) Hogy az egesz vezetoseg alulrol szagolna az X6-ost, befektetesi (szopatasi) igazgatostul.
Itt vagy lesz egy hatalmas fordulat mondjuk egy nagy volumenu bejelentes utan,vagy total bizalomvesztes lesz. Meg mindig az elsore tippelnek igaz en vegig optimista voltam de mar szerintem nem sokaig.
Aki profi, az profi!:-) AKKO, SET, ENEFI, OTT1 stb. eddig bőven kompenzálják nekem ezt a xartengert mostanság. Tegnap/tegnapelőtt volt egy kósza gondolatom, hogy kidobom, de mivel a többi rv-vel foglakoztam, végül megmaradtak. De minek?? Még két hét a türelmi idő nálam, aztán mélyszántás lesz:-))) Eddig fel sem tűnt a mai f.o.s.c.h teljesítménye a többi siker árnyékában. 151-es záró..... aztaqrva
Igen ez nem lesz sikertortenet a BET-en,pedig az esely megvolt ra es szepen is indult. Milyen erdekek mozognak a hatterben en nem tudom de sikerult kozel 1.5 honap alatt tonkre vagni a reszvenyt.
Igen, a BUX-ba kerülésre azért vehették volna...vagy engedhették volna feljebb úgy, hogy kevesebbet adnak, hátha magasabb áron szórnak, de elég csökönyösek a taktikájukat illetően.
Jól kivéreztetik a népet sajnos. Egyszer csak vége lesz. Minden jóban az a rossz, és minden rosszban az a jó, hogy elmúlik. Úgyhogy fel a fejjel! Egészség legyen, a többit megvesszük😊
Mondanek most is minden szep es jot de megvaltoztak a dolgok.Nem a cegcsoport valtozott meg a reszveny kereskedese. Szerintem erre senki nem szamitott,hogy ilyen tervezett modon barmoljak szet az arfolyamot.
AutoWallis Nyrt.