ez tényleg nagy duma... ha szar az árfolyam szar a hangulat is és fordítva... ilyet én is tudnék írni, de a 4 éves kisfiam is: Ha van csoki és játszótér jó a hangulat, ha nincs akkor nem jó a hangulat :) ... Majd ha a hangulat irányítja az árfolyamot, és nem az árfolyam a hangulatot, akkor lesz valami.
Véleményem szerint teljesen felesleges a továbbiakban Székely úrnak bármiféle levelet írni mert az ilyen színvonalú válasz minden jóérzésű embert (és még engem is:-) képes kimozdítani a komfortzónájából :-)
" Értem én, hogy nem írhatja le, hogy Önök adják..." . Na és ezt miből gondolod,hogy ők adják? Március 4.dátum szerint semmit nem adott el a Wallis vezetősége.Ádámosinak és a 2 webooldal tulajdonosának lehet cirka 10 millió papírja,ami valószínűleg még nem fogyott el,ők adhatják.Felesleges a vezetőség ellen hergelni bizonyítékok nélkül.Majd ha Ádámosiék kitáraztak+jönnek az új hírek akvizíciókról+Cece index+Prémium tagság+jó éves eredmény akkor mehetünk fel.
Az AutoWallis részvényekkel kapcsolatban tapasztalható hullámzó
tőkepiaci hangulatot véleményem szerint az árfolyam alakulása okozza- amit természetesen a cég vezetése alakított. Köszönjük a kisbefektetők pénzét. További sok sikert!
Nem akartam ma megszólalni.... de nem bírom ki nah:-) Székely úr most nem beszélhet az EBIDTA alakulásáról és azt is megértem, hogy azt sem mondhatja, hogy a cég irányítja az árfolyamot. Nem is kell mondania mert tudjuk :-) "Az AutoWallis részvényekkel kapcsolatban tapasztalható hullámzó tőkepiaci hangulatot véleményem szerint az árfolyam alakulása okozza" Székely úr ezen mondatán még mindig nem tudok napirendre térni. Hatalmas meglátás! Igaza is van Székely úr! Ezen kijelentésésvel nem tudok vitatkozni. A hullámzó tőkepiaci hangulatot(gyönyörűséges megfogalmazás) valóban az árfolyam alakulása okozza. Nevezzük nevén a gyermeket... az utóbbi időben tapasztalható árfolyamzuhanás ugye. Köszönöm, hogy vette a fáradtságot és válaszolt kissé hisztisnek tűnő csapatunknak de azért ne tegyen már úgy mintha nem tudná miért van itt az árfolyam :-) Ön szerint a kisbüfik realizálják a profitot??? Lóxart Mama! Értem én, hogy nem írhatja le, hogy Önök adják de az ilyen bullshit mondatokra akkor sincs semmi szükség. Tisztelettel megjegyezném, hogy a fórumozók többsége nem teljesen hülye és nagyon megköszönném ha erről a jövőben(remélhetőleg kölcsönösen gyümölcsöző) sem feledkeznének meg. Köszönöm.
Székely úr lassan indulhatna a papír! már szinte mindenki eladta rajtam kívül, én meg úgy sem adom, mert tudom hogy legalább 7-800ftot ér a részvény, ezért ha gondolja akkor indulhat a rakéta.
AutoWallis Nyrt.