Még egyszer leírom, hogy azzal a két weboldallal kapcsolatos cikk már a split előtt megjelent. Volt a cégnek ugye Altera részvénye is vagy 1 milla darab ami split után 8 milla AutoWallis részvény lett.. Tehát ez a két weboldal 99%-os valószínűséggel már február első hetében eladta azokat a papírokat. Viszont arról, hogy részben részvényben fizettek csak egy cikket láttam, BÉT közleményt pedig nem, vagy csak nem emlékszem rá. Ha valaki találkozott BÉT közleménnyel is akkor megköszönnmm ha belinkelné mert ha nincs BÉT közlemény róla akkkor az elég ciki...... Már azt is kérdeztem, hogy miért fizetnek részben részvénnyel olyan cuccokért ami nem került be a nyrt-be?(tudom, hogy azt kommunikálták, hogy majd vizsgálják annak lehetőségét, hogyan is tudnák behozni őket a cégbe.... ) Értem én, hogy joguk az volt hozzá de néhány felületesen szemlélődő kisbefektetőnek talán nem tetszik :-) Amennyiben nem tetszene a Wallisnak az árfolyam alakulása akkor tőkeerős cég révén simán tudna tenni is ellene. Ezek szerint jó ez így nekik. 151 forintos ékkő? Hitványabb bizsut sem kapni ennyiért :-)
AutoWallis Nyrt.