bedőltem én is a szirének hangjainak, de még jó hogy csak itt lent. De már bukóban vagyok persze. Valami kiolvad, valami meg beragad, ennek sosem lesz már vége? :D
Mielőtt visszavonulok(kb 30 percre:-) még annyit , hogy az AutoWallis részvényekkel kapcsolatban tapasztalható tőkepiaci hangulatot nem hullámzó! De nem ám! Permanensen sz@r.
Ha ez a vezetőségen múlik akkor eltelik egy kis idő,mire kiolvadunk.
Törölt felhasználó2019. 03. 27. 17:43
Végül is..vehettem volna a wallis helyett egy vitorlást is. Azzal is csak a gond van. Egy komolyabb viharban felborul, árboctörés.. léket kap elsüllyed, az sokkal gyorsabban süllyedne mint a wallis.. Vehettem volna kokaint is.. az is ugyanígy elfogyna.. Vehettem volna húszezer hízott libát is, azzal hogy tovább adom a wallisnak. Ugyanígy nem fizették volna ki.. Vagy akár születhettem volna Kongóba is egy elefánthajcsár dinasztiába. Vagy macskának, ami egy hülye állat..az élete kétharmadát átalussza.
Mit várjunk mikor egy cég befektetési igazgatója ezt írja: (és utána beszúrja azt a féloldalas szöveget amit már mindenki képes lenne el is énekelni kotta nélkül) Copy-paste az baromira megy! Még akár köztársasági elnök is lehetne! belőle Hajrá! "Az AutoWallis részvényekkel kapcsolatban tapasztalható hullámzó tőkepiaci hangulatot véleményem szerint az árfolyam alakulása okozza," Ez egy zseni baxxa meg az már kétségtelen. Visszavonulok az AutoWallis fórumtól egy időre mert nagyon káros az egészségemre :-)
Annak ellenére hogy elég sok részvényem van, nem ajánlom vételre a papírt mert ezek a vezetők nem tisztességes emberek, és nagy bukó lehet belőle, mert nekik sok részvény van, és adják folyamatosan.
AutoWallis Nyrt.