Senki nem nézi hogy milyen napra esett ezt mondtam. Ha tavaly 8.a akkor sanszos hogy idén is. És lám igazam lett, nem lett csütörtök, plusz abban is hogy máris jött pár hang hogy miért nem csütörtök! ;)
Valaki magyarázza el nekem, hogy miért nem logikus felvetés, hogy amíg intézményiek nem vehetik, lent tartják az árat. Párszor már előjöttem ezzel, de érdemben senki nem reagált rá. Nyilvánvaló, hogy a bux kosár azért kell nekik sürgősen, hogy a nagyok is beszállhassanak. Így viszont, abszoút nem mindegy, hogy március 18-án mi lesz az árfolyam. Hiába veszik otc-n, a piaci ártól nem rugaszkodhatnak el szvsz. Előre is köszi a választ és persze a mínuszokat..
Már elkéstem.... Akkor kellett volna ott és résen lennem mikor Ádámosi megkapta a 6 millás pakkját. A felét lenyúltam volna, növelve ezzel "közkezem" (ideig-óráig) Elvégre csak az ábrázatom becsületes :-)
Mi a helyzet az új vezérigazgatóval? Ilyen nehéz megtalálni Prutkay úr méltó utódját?(aki nem is Wallis-os volt ugye) Láthatod, hogy én is hiába ajánlottam fel szolgálataimat, le sem xarnak. De tudom ám, hogy mi lehet velem a problémájuk! Túl becsületes az ábrázatom :-)
AutoWallis Nyrt.