1et ertek in is pedzettem mar ezt, az is lehet hogy ossze allnak 2en es kozosen rangatjak a kiszemelt papitt, mint anno Jago es a masik kispajtasa akik kopkodtek 1mast 1 rosszul sikerult uzletuk miatt...
Kb 2 hete Infórádióban Korányival hangzott el beszélgetés. Többek között említette, a béten több, viszonylag fiatal, több száz millával rendelkező speka van. Ezek részvényről - részvényre járva mozgatják az árakat. Wallis-ról szólva azt látom, magában a papír gyenge, nincs tartása. Február közepétől három rally volt, 1150 - 265 - 192 - 187. A rallyk néhány napot, később napot, végül órákat tartottak. Észszerűen a split előtt, split elején és a rallykat követő megcsúszásnál beragadtak tarják. Marad tehát a várható híreket megelőző várakozásban venni, a hír kifutásában eladni. Egyébként olyan , mint a csárdás, csak itt kettőt fel, hatot le. Március 4-i közlemény szerint nem változott a közkéz aránya. Előtte néhányan azt taglalták, 30 mill részvény is gazdát cserélhetett. Vagy csak Ádámosi 6 mill papírja forgott körbe?
Ha eddig nem volt a PETI-ben bejelentkezve, akkor nem fog működni:-( Éppen ma akartam egy ismerőmmel - aki viszonylag új ügyfél - kipróbálni a PETI-t. Az a dühítő üzenet jött a digipass kód beadása után, hogy "2018. június 22-ét követően a PETI nem használható. Kérjük, lépjen be a Webbrokerbe" És alatta csak egy 'Bezár" gomb volt, nem lehetett tovább lépni. Megkérdeztem az ügyfélszolgálatot, és ezt a - szintén dühítő - választ kaptam pár perce: 'Tisztelt Uram! A PETI már nem elérhető új ügyfeleink számára. a PETI-ben használt grafikonok , kimutatások a WebBroker Pro-ba érhetőek el. Köszönjük észrevételét." Nem is értem, hogy ha van számlája, akkor miért nem használhatja a PETI-t júniusig. Egyébként én magam elsősorban a PETI megszüntetése, valamint a pofátlanul megemelt számlavezetési díj, és a viszonylag magas brókerdíjak miatt már február végén otthagytam a KBC-t, transzferáltattam a részvényemet a Random Capitalhoz, és megszüntettem a számlámat náluk"
Töltsd le a KBC-s PETI - t! A Timeaut ra klikkelve lehet beállítani meddig éljen a
kapcsolat. Ezenfelül, a home brokerben beállított részvény kötéseit, ajánlatait, százalékos árf mozgásait grafikusan láthatod. Igaz, írták valamikor meg fogják szüntetni a PETI-t és ajánlatot az equitasban tudsz adni és tudtommal olcsóbb mint az erste. Ez nem javaslat. Régóta használom. Jónak találom. Te tudod.
AutoWallis Nyrt.