Mákom? Baszki, több 100 karakterben írtam le hogy miért nem csütörtök lesz. Lépj túl az árnyékodon, gyakorolj egy kis önkritikát. Miért fáj kreditet adni annak akinek igaza volt, ez még ingyen van. :)
Jó de az nyilvánvaló volt, hogy a példádban említett cég 49%-a az nem az OPUS tulajdona és van még néhány egyéb ilyen cég is. Sok múlik majd azon, hogy mennyi lesz az a valós eredmény ami a részvényeseket illeti. Ez majd a következő években kiderül.
Itt a lenyeg mar lathatjuk Valika mozgasat 157ft-194ft szoval mivel jo hirek varhatoak es a veteli ero is novekedhet en ezert tovabbra is optimista vagyok. Bejelentesek is jonni fognak Opel-Kia apport stb.....akviziciok,ha korrekt odon vezenylik le akkor helyre all a bizalom.
Roka fogta csuka esete ok jol jarnak mert a kulsos vagyon is naluk van egy zseb viszont a reszvenyesek nem jarnak jol mert ok pl az epitoipari ceg 49%-bol nem profitalnak viszont Lolo igen. Jol kitalaltak mar ezt csak elotte nem igy adtak elo.
Pedig már majdnem elkezdtem magam szégyellni mert tegnap este hirtelen felindulásból ócska csalóknak tituláltam őket. Egyébbként... az nálam csalásnak számít, hogy nyár közepén FP jól feldumálta a Konzumot miközben tudta, hogy fúzió lesz. A mindenki jól fog járni kijelentését pedig inkább nem is mínősíteném.
Az egesz BET gyenge itt meg arnylag jol tartjuk magunkat Opus-Konzum kivegezve ma jottek ra,hogy megis csak a tegnap kozolt sajat toke a mervado 314ft-154ft
Van olyan akinek most is megérheti és nagyobb pakkja van még...később pedig ismét keres majd a papírral :-) Most inkább az a kérdés, hogy mekkora valós vételi erővel találja szembe magát...néha-néha bevillanak több százezres pufferek is... Amennyiben valóban szeretne megszabadulni a pakkjától mert kell a pénz lóvéra akkor az az érdeke, hogy minél többet kapjon az áruért. Persze ha nagyon siet .akkor nincs mit tenni... :-) Jómagam most arra spekulálok, hogy lejjebb megy aztán ki tudja mi lesz. Ezeket is olvassák szóval próbáljuk meg összezavarni őket :- )
AutoWallis Nyrt.