Azért nem árt ha tudod, ennek a cégnek a tulajdonosa, nem kispályás, van elég pénze, és nem érdeke az árfolyam szét barmolása, nem ezért jött a tőzsdére. Ha valakinek több 100milliárdja van azt nem érdekli pár milliárd, pláne úgy hogy a kicsiktől veszi el. Ezt a céget egy nagyon komoly ember irányítja aki siker orientált, hosszú távon gondolkodik, ami történt az elmúlt napokban pont ennek az ellentéte volt, úgy tűnt mintha egy ámokfutó vezetné a céget, ezért mondom azt hogy kirúgták a fő gonoszt, és szerintem nem tévedek.
Azert meg mielott vegkepp elvereznel a mea culpaban,gondoljunk arra a lehetosegre is,h egy sima ugymenet vegi tavozas tortent,semmi mas. Az,hogy most hasrautesszeruen rafogjuk,h a gonosz embert kuldtek el a megtisztulas jegyeben,tobb mint naivitas velemenyem szerint. Egy cegnek a legfobb erteket nem ugy managelik,hogy suttyomban van egy fogonosz,aki csak ugy hobbibol ontogeti a piacra a tulaj tudta nelkul,mint ha eppen budipapirt lopna haza a klotyobol. A tulaj meg amint eszreveszi,rogton kirugja a megtisztulas jegyeben. Azert ennyire naivak ne legyunk mar,kerem tisztelettel.
Jajj már. Nem Ő öntette illetve önti de nagy a valószínűsége, hogy viszonylag közel áll az öntőhöz :-) " A deal előtt az Appeninn negyede volt az Ádámosi György egykori brókerhez közeli svájci Lehn Consultingé" Ádámosi György egykori bróker....hát nehéz is lett volna nem felfedezni a "brókerkedést" azokban a papírokban ahol érdekelt volt illetve most is érdekelt (APP, Altera-AutoWallis, Plotinus) Szereti a szakmáját nah, és valahogy nem tud tőle elszakadni. Brőker és hosszú távú befektető egyben! :-) Magam részéről azt kívánom, hogy itt inkább ne legyen hosszú távú befektető még ha az rövidtávon további eséssel is párosul. Brókerkedjen máshol! Kinek hiányzik egy elefánt a porcelán boltjába!? Csiszolgassa a következő ékkövét és/vagy repüljön át egy másik fészekbe(költöző madár lévén nem annyira hosszú távra tevezve :-) Részvénykönyvben majd megtekintem mennyi papírja maradt az AGY-nak a több mint 6 millió darabból.
Szerintem is nagyon jó a papír, és nagyon jó cég, csak porszem került a gépezetbe, amit ma meg oldottak, újra tiszta a cég. Szeretnék
bocsánatot kérni Székely úrtól, mert ártatlanul becsméreltem, és
bocsánatot kérek Veres úrtól is, és büszke vagyok rá hogy Veres úr a
tulaj a Wallsba mert ma megmutatta hogy ő igazi vezére ennek a cégnek,
és ha kell akkor közbe lép.
Az biztos,hogy igy az egesz cegcsoportot ertekelik le amennyiben nem fordul az irany. A bizalom meg lathatoan csokken vevok meg nem jonnek mivel,ha minden nap esik akkor arra varnak,hogy olcsobban is megkapjak.
AutoWallis Nyrt.