Hát igen. Akkor a libásokat tették a tönkre, most meg a tőkét adók tökét! DDD Mindig oda piszkolnak ahonnan táplálkoznak! Ő meg nem szállhatott ki (teljesen), csak a kitettségét farigcsálhatta meg. Minek égetné a nyerőt? Elhagyta a rózsaszín szemüvegét meg a klaviatúrát? Remélem ráakad hamarosan mindenki örömére!
Latom ketten is nem ertenek velem egyet. Ok,semmi gond. Kivancsian varom az indoklast,h szerintuk a tozsde miert bajtarsi kozosseg,ahol a befektetok masok hasznara kell h tekintettel legyenek,tulajdonkeppen egy kis vidam csalad,ahol mindenki igyekszik masnak hasznot csiszolni,es nem pedig rideg valosag,ahol csak a sajat haszon szamit.
Szerintem a tozsden ilyen szempontokat szigoruan figyelmen kivul kell hagyni. Amikor a cegnek 70 ft-rol van papirja,az arfolyam pedig 170,miert varhatna el barki is,h ne szorjak tovabbra is mint bolond molnar a lisztet? Sehanyadik szempont sem a szamukra az,h total ismeretlenek hogy jarnak ezaltal a befekteteseikkel. Viszont elso szamu szempont,h ok meg mindig dupla penzt kapnak egy kinyomtatott papircetliert. Hidd el,semennyire sem gondolkodnak masok vesztesegen,sokkal inkabb tenyeruket dorzsolve orvendeznek,h ok maguk igenis h jo uzletet csinaltak tobb ezer naiv befekteto karara. Leszarjak a tobbieket,ez nem udvhadsereg,hanem tozsde.
11:20-11:40 között 300K került eladásra/vételre, meg is lett a hatása az árfolyamra a napi misz-masz forgalom mellett. Amíg ekkor pakkok kerülnek elő a "semmiből", illetve van aki eladja bármi áron, addig ez a papír nem kereskedhető. Várjuk a BUXt és a közkézarányt.... Ha az elmúlt két hét nem látszik majd jelentősen a közkézen(>30%), akkor asszem én lépek, mert ennek sose lesz vége... Ég el a pénz Febr7 óra :-(
Őszintén szólva nem hinném, hogy lemegyünk 160 alá. Ott már nagyon kevés a meglévő befektető, aki nem lesz bukóban, azért ennyire csak nem bolondok....
Őszintén szólva nem hinném, hogy lemegyünk 160 alá. Ott már nagyon kevés a meglévő befektető, aki nem lesz bukóban, azért ennyire csak nem bolondok....
Még reggel beálltam 167 vételre gondoltam jó alacsony lesz kis 10k tétel hátha csak leszúr és mázlim lesz megkapom. Most jól megkaptam, remélem nem csak kitőmtek 😁
AutoWallis Nyrt.