Ha tárgyilagosan vizsgáljuk, nincs módjuk finomkodni, elhúzódott az egész folyamat és csak pár hetük maradt, hogy teljesítsék a közkéz hányadot. Ennek sajnos ez lett az ára.. Reménykedjünk, hogy tényleg ez a helyzet, és márciustól már ne kelljen ezzel foglalkoznunk.
Mondhat barki barmit, a tenyek magukert beszelnek. Raadasul, aki kicsit is utananezett es ismeri a folyamatokat, tudhatta mi fog tortenni. Semmi meglepetes nincsen benne. Ettol meg teny, Wallika kicsiket kulturaltabban is intezhette volna. A kisbufik? Na azok senkit nem erdekelnek, sajnos. Ezt szinten megtanulhattuk mar. Es biztos gonoszan hangzik reszemrol ( hangsulyozom reszvenyes vagyok es a minel magasabb arfolyamban vagyok erdekelt ), de azt a kisbufit aki meg 260-on is vasarolt......hat, hogy is mondjam. Nem tudom sajnalni.
Ha megfigyeled nem rosszindulatú károgó megjegyzésekkel jöttem ide.A felbeszélésben veled nem tudok versenyezni,lehetetlen téged benne utolérni :))) ezek szerint magadra ismertél...eszterke köszöni jól van,nem is nagyon figyelem...
Volt egy pár kemény felbeszélő itt az biztos.Úgy pörögtek hogy nem győztem csodálkozni.Ettől függetlenül kitartást és sok nyerőt kívánok mindenkinek :)
AutoWallis Nyrt.