Sáv egyenlőre, 160-190Ft de nehéz ügy, mert a bolondok nem tudjuk mit akarnak a szórás módjában nem sok logika van. Ha 160 elesik akkor kuka a részvény.
Oké, szuper. Amúgy meg az egészség a legfontosabb. Hogy klasszikust idézzek: Mosoly és séta! :D Igaz 150 alatt már kicsit tébolyult lesz az a mosoly, de annál vonzóbb :) Ha meg nincs nyereség, legalább gond sincs, h mire költsük. ;)
Itt vagyok csak nem voltam gep elott. Miert szallnek ki mondtam nalam minimum tartasi ido Aprilisig.Ilyen arfolyam mellett meg miert adnam el most venni kell.
Mondjuk tudtuk, hogy milyen a vezetés "üzleti" múltja, lehetett számítani, h semmitől nem riadnak vissza. Na de, amíg élünk remélünk! :D Feel, itt vagy még, vagy a mai borogatásban már te is kiszálltál? :D
Ma is csodalatos a grafikonunk,lassan mar a full speka plotinus is ertelmesebb befektetesnek fog tunni miint ez. Igy mulik el a vilag dicsosege,a par hete meg komoly uzletembereknek tuno,nagy megfontolt cegtulajok igy valnak a balfaszul tozsdezo,sajat befektetoiket szetszopato idiotakka.
Ők kb 70Ft-os áron nyomtattak maguknak 200 millió papírt, nekik most csak a közkéznövelés a céljuk, az árfolyam látszólag érdektelen. Meg egyébként is, ők nem foglalkoznak ilyen napi dolgokkal. Ez csak üzlet, amin ők mindenképpen nyernek.
Tozsden nincs lelkiismeret. Ki nem szarja le ha ezrek meretesset buknak,mikozben te vastagon keresel? Csak a legnaivabbak hiszik,h ilyenkor az onto vastag konnycseppeket morzsol el azokert,akiket epp megszivatott.
Te aztán tudod h mikor lesz! Zsiday szerint mar 3 eve itt a valsag akik ra hallgattak h kimaradtak az ML giga ralikbol! Birom az ilyen nagyon tudokat mi t te! Pont te fogod megnyomni a start gombot 😀
Mindig lesz olyan "jóáron" a papir, ahol nehéz a befektetőnek megállni, hogy ne nyissa ki a pénztárcát. 170-> 160 -> stb. a vége az lesz, aki befektet, az egy darabig beragad, és széplassan a fél ország az AW-nak szurkol majd, mint egy nagy család.
AutoWallis Nyrt.