Én az elején keveset vettem, kis nyerővel dobtam. Aztán mikor vették tovább mint a cukrot, természetesen vettem, de már többet. Annyiszor, de annyiszor rácsesztem már erre. De a BÉT-en tényleg mindent meg lehet csinálni? Felnyomni egy részvény árat az egekig, majd ugyan olyan tempóban visszarakni az induló alá? Van itt egyáltalán valaminek értéke? Elszomorító ez az egész!
Még néhány pont mínusz és a Wallis a legtöbbet bukó papír a BET-en (ma is). Nem tudom meddig engedheti ezt meg a cég... ja, tudom: amíg veszik a papírt. De ha meg veszik, akkor többet ér, mint a mostani ár, vagy nem? (ez költői kérdés)
Csak kérni kellett az akciós papírokat, és láss csodát! :-) Ja azért ezen az árszinten szerintem már nem nagyon maradt az Alterás időből olcsó pakkos, tehát 160-on mindenki bukóban van, vagy max nullában. Több 10 millió részvény és pár ezer részvényes. Kivéve a glóriás Verest. Kicsit olyan ez már, mint a Waberers, csak ott bevezetés után nem volt felkör.
fórumpszichó és hányan tolták még ugyanígy :D Az is igaz, hogy beragadás szempontjából teljesen irreleváns a saját meggyőződéses vétel, vagy a hype-os felbeszélés. Áldom az eszemet, hogy legalább a konzum bukót azonnal realizáltam itt, fogcsikorgatva, ha az most nem lenne, masszív sz@rban lennék, 8 számjegyű magasságban..
AutoWallis Nyrt.