Valahogy el kell érni azt a 140 milliárdos bevételt 5 éven belül. Szerintem csak óvatoskodtak mert lesz az 160 milliárd is alsó hangon ha a nemzetköti környezet is úgy gondolja. De ha csak 140 milliárd lesz az sem túl nagy probléma. Eléri a cég a kívánt méretet, minden új szerzemény is "termelni " fog akkor elérhető lesz a 8-10 milliárd eredmény. Ebből indulnék ki :-)
Tegnap is volt egy ilyen momentum mint ma. eladói oldal üres volt és miniműl darabbal felrántották 10 forintot (asszem 180-ról 190re), utána megint jött a zuhé. Ma eddig ugyanez 170-ről 180-ra... kíváncsi vagyok ha hozzáépül a könyv megint leborítják-e?
Nem fognak naponta záporozni a hírek de az szinte biztos, hogy még idén lesz 2-3 jelentősebb bejelentés. Természetesen pozitív bejelentésekre gondoltam ami az árfolyamnak sem fog rosszat jelenteni:-)
Ha békén hagyják, egyből elindul benne a normális kereskedés, ez pozitív. Szép a forgalom is. Bőven elégedett lennék pár nap nyugodt kereskedéssel, ezen a szinten, aztán szép lassan fel.
AutoWallis Nyrt.