Azért irtam majd nézd meg a kötés listát és fel is fogtünni egy pár kötés ami pont nem illik szám szerint bele így üzennek a brokik egymásnak !!!es én már 2017-ben már az Opus konzumnál is meg figyeltem olyankor általában lefele nyomják!!!
Hát igen, csak ezzel a sebességgel 1 hét múlva 100 Ft lesz... Tényleg nem értem, hogy 30% esés után miért nem nyúlnak alá egy kicsit... Most még el kéne adni az új árut, nem a kisbüfiket szívatni.
Nem engedik, hogy a záró közelébe visszajöjjön és legyen reménye a benne ülöknek? Abban mi lenne a játék ha nem keserednének el sokan? Gyorsan mielőtt valaki megelőzne! "Tolvajrészvény"! :-) Azt írta tegnap feel, hogy még nem vót :-)
Az a fura, hogy úgy öntik, mintha semmi nem számítana, még csak azt sem engedik, hogy a záró köré visszajöjjön, hogy legyen egy kis reménye a benne ülőknek. A vezetőségnek miért érdeke ezt csinálni/hagyni?
A brokikat nem kell tulmisztifikalni,egyszeru alkalmazottak havi fizu+jutalekert. Nem ok a milliardos banki csokak a wall streetrol. Mondjuk volt olyan mennyisegu vetel a hype-nal felfele,h azokbol johet ez a tomentelen mennyisegu elado,de azert latvanyos,h pont most orult volna meg mind egyszerre? Aligha..
AutoWallis Nyrt.