Hát igen, pedig ígéretesen indult a papír. Nyilván ismert a tulajdonosi kör előélete, és hogy milyen lapokkal játszanak, de én sem gondoltam, hogy egy hét után véreztetik ki a saját részvényüket. Ennél profibbnak gondoltam őket, már csak azért is, hogy ők is, és a haveri kör is többet tudjanak kiszedni belőle. Ez van. Mindenki a maga átlagárával figyel...
szerintem itt mar tobb papir mozog nem az a keplet mint multheten.....vagy kozkeznoveles van es ok adnak el valamennyit vagy a brokik szorakoznak mert jol felvoltak tankolva.
hát igen csak ez a trógerkedést kiveri a biztosítékot. eszetlen, hülye brigád....nemhogy 250-nél csinálnák ezt, 20-30 ft le fel nem jó nyerő nekik? és a bizalom se szállna el 1!! hét után.
Hm...ugy tunik,barmilyen kicsi is legyen a kozkez,valakinek megis vegelathatatlan mennyiseg van elado mindegy milyen aron,csak kp legyen belole alapon. Hat...fene tudja hol van ennek igy a vege,mindenesetre semmi perc alatt sikerul igy szetrombolni a papir mitoszat.
Ez van,en is raerek es tovabbi jo szorakozast kivanok nekik az 50k pakkok dobalasaval.Ameddig ez a jatek megy itt emelkedes nem lesz. Megvarjuk egyszer csak elfogy nekik.
AutoWallis Nyrt.