Csak meglep mert senkit nem láttam még itt használni Kb mindenki elliotista meg fibo hívő. És persze a restoltest is szeretik ilyen olyan okból.. Remélem jellemzően 4 fal között ;)
Viszont annyival korektebbek hogy mar most megkezdtek a papirokkal valo fizetest, igy legalabb nem 5szorozik meg duplazik a papir, mert tudhato hogy mi varhato...mint az OPUSnal!
A Wallis a jövőben az online autókereskedelem további dinamikus bővülésére számít, melynek a JóAutók.hu és az Auto-Licit.hu a nyertesei lehetnek. Az új tulajdonos a két kereskedési platform dinamikus növekedését tűzte ki célul, melyhez a szükséges anyagi erőforrásokat és szakmai tudást biztosítja, a későbbiekben pedig megvizsgálja, hogy a befektetést mikor és milyen módon apportálja az autóipari befektetésekre fókuszáló AutoWallis Nyrt-be.Ez utóbbi, tőzsdén jegyzett vállalat befektetési portfóliójának folyamatos szélesítésével klasszikus, konzervatív üzletpolitikát képviselő vagyonkezelőként működik,így már olyan befektetésekre fókuszál, melyek életciklusuk érettebb fázisában vannak és tartósan nyereségesen működnek.
Pedig van rá esély. Te figyi már, akartam kérdezni hogy miért ezt a vonalas ta technikát választottad elemzésre (bocs nem ugrik be a neve). Nyugtass meg hogy nem a pfes tőzsdei könyvben tetszett meg ;)
Attól függ, tényleg csak ők adják-e, illetve mennyi van még náluk. Az ilyet annyira nem értem. Azonnal el kell adni piaci áron mindent? Én biztos, hogy elosztanám napokon át, több tíz milliót nyerhettek volna vele, gondolom az nekik sem mindegy... Emiatt nem biztos, hogy ők adják ilyen eszeveszetten.
A Wallis Asset Management Zrt. megvásárolta a Net Mobilitás Zrt.-t, így a Wallis tulajdonába került a JóAutók.hu és az Auto-Licit.hu honlap is, a vételárat a felek üzleti titokként kezelik – közölte a Wallis Asset Management Zrt. kedden az MTI-vel
Szoval lehetseges,hogy a piacra kerult reszvenyek toluk szarmaznak es ok inditottak az eladasi hullamot. Mivel a vetelar egy reszet reszvenyekkel fizettek ki nekik.
AutoWallis Nyrt.