a BET dönti el, de nem hiszem, hogy pont ezt a sztorit akarnák elgáncsolni, ráadásul ha minden feltétel teljesül, nem is tud mire hivatkozni. MEg amúgy a BÉT emberei szerintem jóhiszeműek, a wallis sztori szép eleme a bét fejlesztésének.
Nem tudjuk mennyiert vette... Korrekt lett volna megemliteni h pl 200as atfolyamon törtent a vetel. Mert ha 110 ftos aron vette akkor a nyakunkba szorta bizony.
Szerintem pedig Marciusra meglesz hiszen mar minden feltetelt teljesitettek.Probaltam ma osszerakni a gondolataimat es egyre jobban azon vagyok,hogy Adamosi nem szorta a pakkjat a piacra.Mivel o egy befekteto es nem 1 napra tervez siman tudja tartani evekig es szerintem tartani is fogja. https://www.napi.hu/tozsdek-piacok/wallis-bet--bux-index.678459.html Már márciusban bekerülhet a Budapesti Értéktőzsde fő indexébe az AutoWallis, miután ifjabb Ádámosi György ismét beszállt a cégbe.
BUX Indexbe kerülés... ugyebár erre hajtanak elsőként, ehhez kell a megfelelő közkézhányad(is). A kosár összetételét a BÉT évente kétszer vizsgálja felül, az egyes részvények súlyozása is ugyanekkor (március 31. és szeptember 30.) változik. 2018 tavaszán az aktuális BUX kosár tartalmát március 8-án jelentették be, majd 19-én vezették be. Hasonló időpontra gondolok most is, bár időben nemsok van már addig. Drukkolok, hogy beleférjünk a tavaszi módositásba, az nagyban lenditene az árfolyamon. Mondjuk a W mindenhol óvatosan fogalmaz: ...akár már idén márciusban bekerülhetnek... Ha csak őszre jutunk be, akkor csordogálásra tippelek Májusig / valami jó hírig.
Holnap eldol az irany,hogy fordulunk vagy folytatodik ez az agyatlan ontes sorozat.Meglatjuk en mivel optimista vagyok ezert a fordulasra szavazok. Tudom sokan megemlitik azt a bizonyos rest es varjak,hogy visszateszteljen oda,nem tudom.
Háát, majd meglátjuk mi sül ki ebből. Egyenlőre minuszos az egyenleg, szóval a jó gondolat még kevés. Bízom a prémiumba ugrás meg a májusi ötéves terv pozitív hatásában, addig gondoltam minimum kitartani. Nyilván nem 10x profitban gondolkodom, a napizásos adok-veszek meg nem az én idegeimnek való, meghát nem is értek hozzá... Tartós 250 felettinek a nyugodt alvás miatt már örülni fogok, 300 felett meg legyen tánc. Nyilván “holnap500” helyzetben eladom én is... Kösz a biztatást 😉
Sziasztok. olvasva a cikket, az OTC-átadott 6Millió db részvény csak a közkézhányad növelése miatt történt, a buxba kerülés feltételének teljesítése céljából. Ha szó szerint értelmezem akkor ez csak technikai lépés volt, és nem a piacra borítás volt a burkolt szándék. Ugyanakkor mivel a 6 Millió részvény nem éri el az 5%-os jelentési küszöböt, korrektebbnek tartanék egy tényleges nemleges nyilatkozatot a management illetve az AGY69 részéről, hogy valóban nem került a piacra ez a mennyiségű részvény... Ez illeszkedne az eleddig korrektnek tűnő kommunikációba, és a részvényárfolyamot is a korrekció utáni emelekedő irányba segíthené...
AutoWallis Nyrt.