Szerintem februar vegere valahol 300ft felett lesz az arfolyam.Majd marciusban a Bux-Cece indexbe kerules utan kb 350ft-400ft kozott. Premium kategoriaba lepeskor Aprilisban 450ft-500ft korul.
JESSZUS, MEKKORA SZTORI VAN ITT!!!! Most nezem a heti tenykedest, meg ezzel az ordas nagy konzum buko realizalassal is orulet, amit eddig hozott eddig hosunk ;) Jo hetveget!
Pontosan en mint mondtam a minimum idotav nalam a reszveny tartasara Aprilis.Addigra szepen letisztulnak a folyamatok. Izgalmas es esemenydus 2 honap kovetkezik.
Tudod mióta 2017-ben az ML papírok limities száguldásban törtek fel,sokan azt hiszik ez a tőzsde. Ehhez hasonlítják És ha ebbe a koreográfiába( napi limitbe) vmi nem fér bele ,rögtön lehúzzák,hogy nem jó a a papír. Pedig a vagyonépítéshez idő- pénz- türelem kell. Ha pulykát sütök, az nem gyorséttermi recept. Puhítom, pácolom, sütöm hőfokokat váltakozva. Ugyanez van itt is. Az aprítás előtt már lehetett olvasni,hogy jövő héten aprítják- be is írtam a naptárba és felkészültem. Be is jött.Most figyelem türelemmel mi sül ki belőle-mint most a pulykámat... :-)
Sokan meg most sem latjak at de ez mar nem a mi gondunk kedves batyam.Majd az arfolyam igazol minket,igaz mar igazolt 9 nap alatt 100% emelkedes. Marcius-Bux-Cece Index Aprilis-Premium Kategoria
A CECE index család által tartalmazott indexek: CTX (Czech Traded
Index), HTX (Hungarian Traded Index), PTX (Polish Traded Index), STX
(Slovak Traded Index) és a CECE index. Ezek az indexek a négy ország
leglikvidebb elsrangú részvényeit tartalmazzák. A négy ország indexe egyben a
CECE index részét is képezi. Az indexek USD alapúak, kapitalizáció súlyozású
árindexek, amelyeknek a bázis értékét 1996. július 15.-tl számolják, ekkor az
értéke 1000 pont volt. A részvények kiválasztásának kritériumai közé tartozik:
piaci kapitalizáció, likviditás, ár valódisága, a szektor megjelenítése és a piac
hozama. A cél, hogy az indexek tükrözzék az elsdleges részvények fejldését,
az indexekben szerepl papírok száma nincs maximálva, így a részvények
száma a piacok jövbeni fejdésének mértékétl függ. Azonban itt is kikötés,
hogy a kosárba nem tartozhatnak bele a speciális jogokkal felruházott
részvények, a nemzeti privatizációs egységek, a befektetési alapok, vagy
egyszer: befektetési közhasznú egyesülések. A számításnál figyelembe veszik a
piaci kapitalizációt, amellyel a részvényeket súlyozzák. Valamint szerepe van a
szabad árfolyammozgási tényeznek, amely megegyezik vagy kevesebb, mint
50%. Meg kell említeni még a reprezentációs tényezt, amely azt a célt
szolgálja, hogy tükrözze az indexek összetételében a gazdaság struktúráját. A
CECE indexet naponta 10.00 és 15.00 óra között számolják.
Lathatja batyam az elmult 5-6 napon milliard ft feletti forgalmak voltak meg 1.5mrd ft felett. Mariusban mar BUX-CECE index tagok leszunk az intezmenyi befektetok /alapok szetfogjak tepni Valikat. Ez meg csak bemeligetes volt az orulet meg hatra van.
AutoWallis Nyrt.