lát valaki árfolyamot? milyen árfolyamon vett? amúgy szerintem ez jó hír... mármint... valaki nem vesz azért, hogy azért feleannyira zuhanjon... pincegyanús mostmár a dolog reméljük, aztán fel.
ez ugy volt tokeletes ahogy leirtad. neve is van: vonzas torvenye. tegyel rendet belu es rend lesz kivul. adj es kapni fogsz (soha nem forditva! ezt sokan felreertik es elobb kapni akarnak...) a penz pedig jon magatol... :) oldalhegyeket tudnek irni magam is, amennyi gondolatot elinditott bennem :) koszonom lorepapp :)
mindenkinek szep napot, kedvezo forgalmat!
Törölt felhasználó2013. 02. 08. 00:52
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ugy erzem, altalaban kisse turelmetlen vagy a beszallakban, es a kilepeseknel is. Meg nagy vitatkozos is. :)
Felesleges, csak arra jo, hogy beporogj, es megy el az energia.
Ha valamit jol eltalalsz, az lehet csak a vakszerencse is. Hajlamos az embeer tulertekelni a sikereket.
Megeri alazatosnak lenni.
En nem konkretan egy uzletedrol beszelek, hanem ugy altalaban.
Ne kukacoskodj, valaszolni sem kell.
Probalj meg a "biztosra" menni.
Legyen eleg a kevesebb, es hidd el, akkor lesz a sok, a nagyon sok.
Gondolkodasmod.
Csak ugy lehet itt sok penzt keresni, ha nem is erdekel igazan a penz, mintha csak egy szam lenne. Csak a folyamatot, a valtozast nezd, keveset szamolj, gyorsan felejts, csak annyit engedj be az agyadba ami feltetlen muszaj, ha megis sok monden bekerul, tudni kell torolni, torolni, torolni. Csak az erzes maradjon meg, a csontig hatolo fajdalom, vagy egy hatalmas euforia. Tokeletesen ugysem fogod tudni jatszani, ezert tudni kell felejteni, felejteni, felejteni. A maximalistak, matematikusok itt veszteni fognak. Konkretan ne emlekezz semmire. Lazulj el. A szamologepet dobd ki a picsaba. En pl kitakarom a portfolio erteket, csak erzem.
Ugy "NE" erdekeljen a penz, hogy kozben a cel megiscsak a penztomeg novelese, es a toke vedelme. De a kicsit ne becsuld tul, se sol, se le.
Muveszet.
Macko azt hiszi nagykepu vagyok.
Tudom mit besuelek.
Ne akard nagyon azt a kurva penzt.
Jon az majd szinte magatol, konnyen, nagyon konnyen. rengeteg a lehetoseg, folyamatosan ismetlodnek.
Ne akard erteni az okot, tok mindegy.
Minden tokmindehgy, hisz itt minden hazugsag, CSAK HAZUGSAG!
Figyellek regota, izgaga vagy. Tudd megallni, hogy nem reagalsz dolgokra.
Ez sokmindent elarul, ez mind szemelyisegjegy. Itt meg kell eroszakolno magunkat, maskepp mint a real eletben. Nekem sem sikerul mindig.
Mas ez a logika.
Sok ertelmes ember elbukik itt, akik a kinti eletben sikeresek.
Jobb lehetsz a verigazgatonal.
Mas, a teszemazt a 64-es kredit ua. mint a 32-es, ha eladod a 32-est el kell adni a 64-est is. -ne valaszolj. Itt sokan nem igy gondoljak, akik pedig intelligensnek latszanak, rohogok rajtuk.
A forumokon sok a szajhos, a pozi nelkuli, es ugy alt. mindenki a masikat figyeli, meg a masik is, kirol nem gondolnad. Semmi ertelme, csak osszezavar, felesleges gondolatok. csak a befolyasolas megy, en sem mindig olvasom, legfeljebb csak kesobb, szorakozasbol. Tanulsagos a pozi utan olvasva es nezve, osszehasonlitva az aralakulassal. Szokj le rola.
Szokj le a "gondolkodasrol", csak a piac szamit.
Ha sok a kave, sok a gondolat, sok a kerdes, sok a felelem, sok a remeny, sok a vizio, abrand, sok a tevedes, keves a turelem, nagy az aktivitas.
Itt legyel kozombos, legyen "GYENGE" az akaratod, ne eroszakold a piacot, minden mindegy, jo ugy ahogy van. Semmit ne akarj, semmire ne vagyj.
Egyet akarj, de nagyon: alkalmazkodni a piachoz, hatalmas szerenyseggel, alazattal. Mindent O mond, te semmit nem tudsz.
Itt senkik vagyunk.
Vagyj a semmire.
Nihil.
Gyakran tevedunk, nem baj, itt termeszetes, de ki kell tudni szallni, ha valami valtozik, vagy tevedtunk.Persze ezt elobb be is kell tudni latni, es felismerni a gyengeseg uralta halogatast, a dontesektol valo felelmet.
A felelemtol teli donteshalogatas bull piacon lehet nagyon jo, de ordogi is mivel elhisszuk, hogy ertunk a piachoz , es mienk a siker.
A kave szerintem szemelyiseg befolyasolo drog.
Mondom ezt en, aki mostansag 5-10 kavet is megiszik naponta.
Amikor poziban vagyok csokkentem, sot nulla. Csak igy birom kiulni, aldni, tartani a vegletekig.
Egebkent szeretem ahogyan beindit, aramlik szet az ereimben, erzem a fejemben a koffeint, Ilyenkor Orbanosodok. :)
Woody Allentol Orban Viktorig.
Most Viktor vagyok. :)
Micsoda illuzio!
Tetszik, ahogy reszletezed a kaveidat, latom igenyesebb vagy. :)
Nekem is a gyengem, davidoff-bol az 57-est szeretem, de tetszett a limited is.
Amugy tetszenek, erdekesek a "mamoros" ejszakai kirohanasaid, birom az "orulteket".
Nekem minden johet, csak ne legyen hetkoznapi.
Ram se mindig hallgass, vagy ezert, vagy azert.
Nekem konnyen megy az iras, irom a kilometereket a nagy semmirol. :)
Van amikor okkal.
Ez kivetel.
Odafont mad dontenek felolunk.
Hibakert elnezest, nem olvasom vissza, udv, rohannom kell.
Csak akkor vegyel ha megallt az eses es elkezd emelkedni, inkabb kicsit dragabban, de biztosabban. hadd verezzen jol ki. esesben soha ne vagyel, eletveszely, foleg ilyen fostomlot, az jo hogy tobb reszletben szallsz be, de esesben soha.
CSAK EMELKEDESBEN! Nyugi, turelem a beszallasnal, de a kilepesnel is. ki, csak ha adjak. ott figyelni nagyon. nehez a tozsde, konnyu elb@szni.
kevesebb kavet igyal.
en haromszor mentem tonkre.
Bocs, - a stilusert is, siettem.
Legyen igazad, de ez nem az a részvény amelyik árfolyamának oda vissza kell menni ahonnan leesett. Az esetleges nagyobb veszteség elkerülésére nem árt stop loss megbízást adnod.
APPENINN