340 , -10% felfügg, talán nem is láttam még ekkora esést ebben a papírban egy nap, mindig atom stabil volt 2-3% os napi hullámzással. Lassan bele lehetne kóstolni?
Az elmúlt félévben nem kereskedtem Appeninnel, de a grafikon elemezgetése alapján arra a megállapításra jutottam, hogy az 1 millió db feletti kereskedési napok után alacsonyabb beszállóval érdemes próbálkozni. Én most a 390-395 közötti vételt megcélzom.
Nekem korábban többször is volt. Az állandó hullámzások miatt abban az időben jól lehetett vele keresni. Gyakori 20-30 pontos változások voltak és jól lehetett tippelni a megfelelő időben történő be- és kiszállást.
én is pont ezt nézem, 400-ról 2 éven belül már 2x pattant...viszont az indikátorok inkább esőre állnak...napos rsi túladott...passz, sosem volt ilyen rv-em...
"A Társaság fő tevékenysége vagyonkezelés, holding anyavállalatként többségében saját tulajdonú irodaházak bérbeadásával, üzemeltetésével foglalkozó cégeket birtokol, irányít. A cégcsoport portfoliójában az olajipar speciális igényeit kielégítő önjáró daruk bérbeadásával foglalkozó cég is megtalálható. A Társaság leányvállalatain keresztül csaknem 15 milliárd forint értékű eszköz vagyont kezel."
APPENINN