az egyenletes felfelé haladás az ami felkeltette az érdeklődésemet.. néztem, hol lehet itt is a mutyi de egyelőre semmi jele... a forgalom is szép egyenletes..Anno egy Napi G. mellékletben figyeletem fel a cégre... bánom, hogy beszari voltam akkor venni... (közel 100 Ft/rv) ez a szint meg már kicsit magas, amíg nem tudom meg az emelkedés valódi okát... pl a jó eredményt..
incifinci nyereséget mutattak ki előzőleg, gondolom most is figyelnek, hogy pozitív legyen a kép, kis plusz vagy akár nagyobb is. ősszel befolyásolta az árat a chf alakukása, az utóbbi hetekben én nem éreztem összefüggést. évvégi és januári hajrá erősebb volt. most itt 440 körül én, őszintén, elbizonytalanodtam, kiszórtam megint, aztán visszavettem. 410-470 között bármi lehetséges, de inkább fel szvsz. elemezni kár, hogy senki nem meri ill. nem veszik komolyan... pedig július óta 250-450 Ft, nem semmi
esetleg a hazai ingatlanpiac fordulata van itt árazava, mert elég jó ingatlanok vannak a portfolioban... az hogy svájci nekem még kevés. huf/chf változás befolyásol itt valamit?
gondolom a jelentésből sokat meg lehet majd tudni...
az egyik legstabilabb kispapír a B kat-ban. nagy sztori nincs, honlapjukon ott az összes ingatlan, svájci háttér (biztosíték), szerintem jó kis rv.
irány a 470
Én is nézegetem egy ideje, de nem merek még venni.
Valami készülődik benne, mert a vételi oldal elég jól néz ki.
A honlapjukat én is nézegettem. Ott valóban olvasható, hogy az idén be akarnak kerülni a bux kosárba.
Jó Napot!
Valaki össze tudná foglalni, hogy ez a papír miért hasít ennyire? mi az amit áraznak benne, vagy milyen lehetőségeket rejt?
Ha jól tudom céljuk idén a bux kosárba kerülés.
válaszokat köszönöm..
Hát azt nem tudom, nem nagyon figyelem ezt a részvényt, csak egy másik topikban kértek egy chartot, aztán rajzolgattam...
Valami olyan hírre gondoltam, ami nagy horderejű a cég jövőjét illetően, akkor elvihetné Fibo 261,8-ig, felfelé kilépve a csatornából.. - egyébként hasonlít RFV-re ez a chart :)
APPENINN