Itt nagyon nehezen fog emelkedni az árfolyam, mert a sok beragadt ember alig várja, hogy kiolvadjon. A csúcstól (117x) lefelé sok embert kitömtek. :)))))))
Azt idéztem amit írtál annak idején az OPUS totyikba 700 forintos 4IG árfolyamnál. Te írtad nem én:-) . De nem lenne ezzel sem nagy probléma.... csak azt nem értem, hogy amennyiben mi 700 forintos árfolyamnál rózsaszín ködben voltunk akkor mit keresel a 4IG-ben 1800-as árfolyamnál..... mert úgy látom, hogy van papírod!? Viszont! Abban tökéletesen igazad van, hogy sosem árt az óvatosság, sőt! Főleg ennél az árfolyamnál. Téma részemről lezárva.
Azt idéztem amit írtál annak idején az OPUS totyikba 700 forintos 4IG árfolyamnál. Te írtad nem én:-) . De nem lenne ezzel sem nagy probléma.... csak azt nem értem, hogy amennyiben mi 700 forintos árfolyamnál rózsaszín ködben voltunk akkor mit keresel a 4IG-ben 1800-as árfolyamnál..... mert úgy látom, hogy van papírod!? Viszont! Abban tökéletesen igazad van, hogy sosem árt az óvatosság, sőt! Főleg ennél az árfolyamnál. Téma részemről lezárva.
Nem tudom mit idéztél mikor nem is érdekel, nekem nincs annyi időm mint neked ezek szerint itt tölteni, de az biztos a kereskedésben sosem árt az óvatosság és hinni a templomban kell legfeljebb.
Ibolya drága Te már 700 forintos 4IG árfolyamnál szaladtál az OPUS totyikba fröcsögni, hogy a 4IG totyikban még mindig rózsaszín köd van... Utána pedig bevásároltál belőle. Gratulálok! Mikor idéztem neked iromámyod akkor pedig hallgatál de rendesen :-) Egyébként M.L tőzsdén vett 4000 forintért papírokat , utána pedig 570 forintért split után. Ellenőrzött tőzsdei ügylet keretében, Nem volt üzleti titok mint Tiborcz "vétele".... No, csak ennyi volt a különbség a két ügylet kozött. Cáfolat esetleg ? :-)
Te tényleg nyeretlen kétéves vagy?Honnan vesztek ilyen sok sületlenséget?Tipikus ellenzéki gondolkodás.Annó a fél országot eladták,/még szerencse,hogy nem az egészet/és most azért rinyálnak,és össze hoznak hetet-havat mert nem ők üllnek a husos fazék mellett.Erről ennyit.
APPENINN