"A korábbi nagy lengések véget értek, egy konszolidált nyugis korszak jön." Ez nagyon jó hír a magasan beragadt embereknek. Hosszú éveket kell várni, hogy pénzüknél legyenek. De mivel a cég nem nagyon igyekszik SZIT lenni, így még osztalék sem várható majd. Biztató jövőkép. Ami biztos, hogy apport hátán apport az lesz majd bőven. Mindezekből a részvényeseknek semmi sem fog jutni. :)))))))
Jól tetted. Én kicsit elvakult lettem az utóbbi időben. Tudom, ezt nem szabad. De akkor se értem, mi keresnivalónk van 600 alatt...Mindegy. a fundások úgyis meg tudnák magyarázni.
Úgy néz ki, hogy ezt a papírt nagyon túlhúzták tavaly novemberben. Nem mostanában lesz az árfolyam 1173 közelében. 2/3-os fidesz győzelem sem tudott 800 fölé menni a papír. 700 felett rengeteg embert beragadt ide. Ha valami csoda folytán emelkedne az árfolyam, akkor egyből megjelennek majd az eladók. Persze majd jönnek a hozzászólások, hogy visszatartják az árfolyamot vagy gyűjtögetés megy.
Elemzésnek se híre se hamva. :))))))) Nagyon sokan várják, hogy az APPENINN SZIT legyen. Az előző vezetésnél szerepelt a tervek között. Új vezetésnél nem nagyon foglalkoznak vele. Érdekes. Egyre jobb lesz itt a sztori. :))))))))
A várva várt ConCorde elemzés érdeklődés hiányában elmaradt, de éjfélig még befuthat. Ez lassan olyan mint a lottó, bármikor bejöhet. :))))))) A MACD eladáson, RSI-nél lefelé még bőven tér. 20MA és 50MA ellenállás. Az árfolyam csökkenő csatornában. 200MA egyelőre támasz, de nem sokáig lesz. A jelenlegi helyzet nagyon biztató. :)))))))
APPENINN