Az elmúlt időszakban volt egy-két pozitív dolog Csányi beszállt és fidesz 2/3-ad. Az árfolyam meg azóta csak esik és esik. Ki érti ezt??? Biztos kirázás megy. :))))))) A konferencia jó hangulatú lesz majd.
Vajon lesz ma ConCorde elemzés??? Szerintem szokás szerint el fogják tolni egy későbbi időpontra. Az aktuális árfolyamhoz képest nincs elegendő érték a cégben. :))))))) Nagyon jó indulattal 400Ft / részvény az érték.
Annyira ostobák vagytok,már bocsánat! Mért menne 300-400 ig?? Hülyék Fidesz 2/3-mad!! 4-év Meg 1-hónap mulva megtámasztás 611-forintnál!! Juni 30-adikáig! Akkor miröl beszéltek????????😯😯😯🤔🤔🤔❤
ha valakit érdekel az adóbefizetéssel kapcsolatosan: 4.8 millió realizált jövedelemre 723 ezer ft. adót számolt ki a NAV részemre....tegnap bementem az ügyfélszolgálatra, kitöltöttem egy nyomtatványt, 500 ezerre 12 havi adómentes részletet adtak és befizettem 223 ezer kp.-t....... 10 perc alatt végeztem.(I.ker.Krisztina krt. NAV iroda)
Elképzelhető,hogy a konzumos apportok után amiket áttesznek az Opusba,azért,hogy annak az értéke menjen fell?? Hisz akkor a konzumba nem marad semmi,mert addigra az Opusba tett át mendent..Akkor az Opus értéke ugrik meg nagyon nem a konzumé nem srácok?
Appeninn 2017-es jelentés: Most a 131 millió forint átfogó adózás utáni eredmény, vagy a 2,548 millió euró (azaz 790 millió forint ) adózott eredmény a helyes?
APPENINN