... felballagtam az ódon kastély sötét tornyába, ahol a leheletem látszott a nyirkos hidegben a sápadt Hold fényében... bagoly huhogása hallatszott, az ajtó előtt megremegve de beléptem és megláttam a nyomorék öreget... szemeiben az őrület lángja lobogott, hangja síron túli volt, de ő volt.... ő volt a látnok... az asztali kristálygömbbe bámult, de én nem láttam ott semmit, csak a körülötte mászkáló gyíkokat és a padlón futkosó patkányokat... a látnok belenézett és csontos ujjai pókszerűen mozogtak, a lidérces fényben karvaly körmei fénylettek és felnevetett sátáni kacajjal, azt mondta túl vak vagyok, hogy bármit is lássak.... ráordítottam a vénemberre, ne hazudj te gazember, nem igaz, hogy nem tudod, mi lesz az Appenninnel... shortolásodért megfizetsz ezen a világon vagy a következőn... ekkor vérfagyasztó tekintettel rám nézett, a pokol lángjai villantak fel szemében és megkérdezte... tényleg tudni akarom-e az igazságot, én elmondom neked... de mielőtt még elmondhatta volna, kettéhasítottam éles kardommal...
mindegy, 100-150 pont nem játéktér Sanyi báéknak... legalább 50%-ra mennek... Molt és Otp-t hol is vettek utoljára ? Emlékszem teljesen elhűlt mindenki, hogy a "csúcson" vette az öreg, teljesen bekattant... ma meg már "ingyen volt"... :D
hmm, tény, hogy sikerült az eladási jelzőt bekapcsolni, de még kikapcsolható, ha a 21/50MA(658/663) zóna visszaszerzésre kerülne... a fiboimat viszont imádja... van még egy kis rés(639-645), ez holnap már nem betölthető, nem jelent már semmit sem, további esésben 611 és 563 a támasz környék. A 21MA pedig ma úgy átkúrta volna az 50A-t, hogy sok profi művész csak pislogott volna a natúr filmszakmából... elég kritikus fontosságú a holnapi gyertya... ki kell mondani... olvasom fórumon az inverz fejváll formulát, hát igen jó lenne, ha a modi ezt szeretné megrajzolni, de balról mocskosul amorfizálta, hogy ahhoz képes Quasimodo egy kibaszott Adonisz... az Otp biztos, hogy pénteken vette ? köteles azonnal jelenteni, nincs erre határidő ? mindegy azzal számolok, hogy kibaszott ég, hogy a 200MA(500) felett vette és JG is a befektetői bizalmat hangsúlyozta, nekem ez elég... sávosan vennék még, ha viccesek akarnak lenni (na nem Sanyi bá vagy JG)...
A rendelkezésekre álló infók szerint a következő történt: (Telefoncsörgés): Halló, itt Sannyi. - Sanyi, itt Lőrinc. Kéne egy kis segítség, venni kéne pappert, mert a birkák kitáraznak a választás miatt oszt' hullik. - Mennyit kéne? - 2 millió dbot. - Mennyiért? - Majd megbeszéljük később, most csak vegyed, ne aggódj, jó lesz az.
remélem azért mert magasan vette és nem akarják,hogy ennek hatására nagyot ugorjon:) bár gyanítom nálunk olcsóbban vette,a 400k valszeg múlthéten a lecsapásban.
APPENINN