a darabszám valóban nem volt ennyire jelentős.
sajnos közel múlt béli pozitív jelentéstapasztalatok alapján ingázik felfelé 10-30 Ft-ot és annyi :( kívánom hogy ne így legyen, mert gondolom többen már beleültek. aki az alj-közeliséget majd eltalálja, annak nagyon jó lesz :)
Nem volt ma nyitás előtt gyorsjelentés.
Amúgy Károly György (Igazgatótanács
elnöke)70.000 db részvényt vett nemrég 215Ft-os áron. Ez adhat okot akár bizalomra is.
Csúnya dolog az is (véletlen vagy szándékos), hogy akkor tették közzé a bét honlapján az alaptőke emelést amikor záporoztak a hó végi bejelentések a szavazati jogokról. Hátha elsikkad közöttük.
Azért mert valakinek van egy véleménye, (ami nem egyezik a tiéddel) nem biztos, hogy az illető hülye.
Sajnos tapasztalatból írtam, hogy ha egy cég elkezd alaptőkét emelgetni, - ráadásul nem egészen tisztán látható módon - annak nem sok jó vége lett.
Sajnos eddig bíztam az appeninnben és reméltem, hogy mutat egy jó kis sztorit, de kezdek rájönni, hogy igaza lesz az általad "nagyra tartott" két hozzászólónak.
Ez kezd hasonlítani a keg, nutex, phila, stb papírokra.
Még jó, hogy idejében kiszálltam belőle és már csak egy jelentéktelen összeggel vagyok benne. De az is fáj.
APPENINN