Igen mert a nagy emelkedés után kivárás volt / van. Ez olyan vihar előtti csend. Majd amikor mindenki meggyőződik róla, hogy nem kell tartani további eséstől akkor újra nekilendülhet.
nem tudom mi lesz,felőlem fizethet holnap is csak nehogy páran pofára essenek ha még sem lesz jövőre,ezért tettem be többször is. jobb felkészülni mindenre:)szerintem tudod,hogy mit akartam taglalni."nyilvántartásba vételtől elért eredményének" ez ugyan olyan mint amikor veszünk egy ingatlan,pl a lengyel irodákat,az is csak onnan termel ami előtte volt az felejtős.majd kiderül.
Ebből ennyi a lényeg:"elvárt osztalék: a szabályozott ingatlanbefektetési társaság..... .osztalékként kifizethető..... eredményének 90%-a. " "nyilvántartásba vételtől a nyilvántartásból való törlésig" Ez annyit jelent, hogy folytatólagosan elvárja. Ha úgy lenne ahogyan tagoltad, akkor csak egyszer kellene osztalékot fizetnie, a nyílvántartásból való törlés után, mégpedig a szit élettartama alatt felhalmozódott eredmény 90%-át.🙂 Bif 2018-2019.... Nem változott a jogszabály...
Appeninn real