E napot holnapra vártam. Valaki leírta ,hogy fog alakulni a app. eheti kereskedése. Reméltem igaza lesz. Sajnos nem úgy alakul. De péntekig még lehet valami hisz ez tőzsde.......
Tőlem azok is kiszállhatnak, akik elégedettek... Én biztoshétszentség, hogy 4 számjegy alatt nem adom el. Szent meggyőződésem, hogy a pénteki hír az árfolyam helyére kerülésének (is) az első lépése.
ki kell hogy szálljanak azok, akik most nem elégedettek - amíg sok a potyautas, nem fog tovább menni a busz ;-)
aki speki ma reggel vett, vagy tegnap délután, az most mínuszban van - nyilván az nem komfortos, ezért a pénzt menteni "kell" (stop loss) - nyilván aki hosszú távra venné, az most ráér, nem kell kapkodnia, mert a tegnap és ma beszálló spekik most elbizonytalanodtak és gondolkodnak a kiszállón - nyomják le az árat
A kaparós sorsjegy és a tőzsde sok esetben nem áll távol egymástól a pozitív kimenetelek valószínűségét tekintve. Pl, ha az a kérdésem, hogy holnap melyik részvény fog 10%-nál nagyobb mértékben emelkedni a világon, akkor kb hasonló az esélyem a találatra, mint egy kaparós sorsjeggyel.
Appeninn real