Még egyszer megkérdezem, hogy mikor fogjuk már legalább minimálusan követni az Opust? Vagy az fog bezuhanni, hogy meglegyen a kapcsolat a két részvény mozgása között? (Gondolom 400-on az 542 k eladót simán megveszik ott.)
Meglátásom szerint jól döntöttél. Teljesen mindegy mi a funda, itt bizalom nincs, mert eljátszották. JD egy forintot nem fog osztalékként lepasszolni a kicsiknek. Ez az Ő bulijuk, a civileknek kuss a nevük.
Na legalább megszabadulnak még egy szerencsétlen App .részvényestől .A napokban én is bedobom a törölközőt, öt és fél éve szopok itt ,egy jó napom nem volt ,ez egy siralomház .Pedig türelmes voltam (meg hülye), de a mai nap szakadt el a cérna nem bírom már tovább. További sikeres 17 évet.
Nem pont arra gondoltam! Az aljától kezdted az oké, de a trendet még követheted attól! Nem kell fennakadni egy kilógó gyertya miatt! A trend a lényeg, (alsó trendvonal) Mutatom, hogy mire gondolok! Igazából egy csatit ide oda lehet húzni és az árfolyamot abszolút nem érdekli, de egy jól meghúzott trendvonal, az lényeges lehet! Nekem inkább a matekos eredmények a fontosak. A chartól nem kell megijedni, csak magamat kábítom vele! (Koati) Jelenleg még mindig fogja a 61.8-as ~250 támasz! Meglepően jól bírja..😃 App/D https://ibb.co/MGjzbNX
Appeninn real