nem értem milyen százalékra gondolsz, honnan.hova számolva, de ilyen jóslásokra nem vállalkozom, nyilvánosan..😃 Mindkét charton bekarikázva rajta van a célár/célárak... Ehhez csak az kell, hogy meginduljon a harmadik szakasz 400 fölé és ez azt jelentené, hogy trendforduló megvolt! Onnantól nincs mit jósolgatni", csak venni és tartani/figyelni...!!! A renko charton jól látszik miért vagyunk itt, bár számodra látom nem olvasható teljesen! Szóval, bal oldalt a start zászló felett látni egy dupla "csúcs és aljat", ami ellenállás és támaszként funkcionál/funkcionálhat! Itt tökölünk éppen, már két hónapja.. A piros címke írja is az értékét (321,3) de csak hozzávetőleges érték, én húztam oda, de kb. ott a helye!! 😃 Ezt támogatja a jelenlegi zászlónk fibo-ja is és még egyebek...! Akkor meg is van a válasz, hogy lemehet e 320/310 környékére az árfolyam. Le, még 300-ig is, de nem törvényszerű, (50%😃) aki akarja várja ott!!!! 300 alatt meg már ismered a véleményem! 😲😃😃 - ui: A jobb oldali címke (321,3) lejjebb van a piros támasz vonalnál, mert a program sorba rakja a többi címkével és akkor lenne csak a helyén/egy vonalba, ha kinagyítanám a chartot! Akkor viszont nem fér bele a monitorba" az egész történelem!😃 Kinagyítottam és helyére tettem(317,2), de ezen nem lényeges annyira! Netán leszúrna 300-ig, a charton még a sávban marad, ha fordul az irány felfele! A renko ilyen, 20 pont is lehet a különbség forduláskor, itt nem ez a lényeg... https://invst.ly/rqpaf
A remélhetőleg kb. hány %-ot jelent? Mihez van közelebb a 100%-hoz, vagy az 50%-hoz? 🤔 Vagy a 100% felfelé az biztos, de az még nem,hogy innét indulunk? 320 környéke valószínűbb az indulásra, esetleg a 310-320-es tartomány is esélyes a visszatesztre?
igen úgy valahogy! Majd pontosítunk, ha lezárult a második szakasz. Az irány adott ..(remélhetőleg), hetesen így nézne ki, ha csak nem mélyebbről indulunk.. : https://invst.ly/rqdwq
"Lapunknak úgy mesélték, hogy a vállalkozó tisztességes volt, saját magának kaparta ki a gesztenyét,egy csomagtartóból kezdte el árulni először az innivalókat, majd lett egy garázsa, és végül az első boltja- és így építette fel az első cégét. " A lényeg a pálinka! 😊
Meg amit még imádok, hogy a kitűnő fejlesztők annyira okosak, hogy nem bírnak egy programot sem felhasználó barát módon megírni.Odáig már nem alacsonyodnak le.
Sok mnden be volt állítva,de a rendkívüli közlemények nem. Most ezt is beállítottam.Remélem maradt még valami, amit kihagytam! 😊 (Nem is értem, hogy miért nem elég az adott részvényt kiválasztani és akkor arról minden új információt megküldhetnének!)
Appeninn real