Na kis is vette az elado pontosan ebbol latszik hogy manipula megy semmi tobb lehet pihizni meg egy darabig.Tomika is csak azert jhott hoyg megmozgassa ka veteli erot remelem nem jott nekik ossze es csak ok meg a brokereik vettek senki mas nem.
Pakkra meg a hasonlo emberekre senki se kivancsi aki akkoba is csak beultetonek volt jo aztan eltunik ahogy itt is csinalta.Most mar televagy reszvennyel de azert eleg regota szarozod a papirt xDDLogikai buktatók mindenhol.
Most meg nem adtam el🤣? Játszós 1k-s pakkal szép hullámokat lehet csinálni benne😉 De ez még nem a várva várt nagy rally! Az egyenlegem mondjuk sokkal szebb itt 600felett😉
""En azt mondtam meg nincs itt az ideje egy nagyobb rallynak lesz lehetoseg boven vasarolni alacsonyabban ennyi."" Ezt 400-nál írtad most meg 600,de volt ma 680 is!Ez +60%! Szavak helyett beszéljenek a tények! Korányi is minimum 450 felettről van benne! Tévedni emberi dolog ;-)
Pakk es pluto nem hazudtoltak meg magukat mert mondatertelmezes meg mindig nem megy nekik.Aruljatok mar el hol beszeltem le a reszvenyt? En azt mondtam meg nincs itt az ideje egy nagyobb rallynak lesz lehetoseg boven vasarolni alacsonyabban ennyi.Azert tartom mert jo lesz de latom ti vagytok azok akik eladnak ilyen rallykba kozben meg ugy adjatok elo hogy tartjatok.Ne keverjetek ossze engem magatokkal.
Amixa Holding Nyrt.