Én nem ragadtam be sehova,viszont te egy árva buznyákot sem keresel a rallykon ;-) Állandóan csak a résekkel vagy elfoglalva,közben meg elmegy melletted a piac!
itt meg semmi nem lesz varhato felmenet sztem inkabb a reszvenyek megkeletkeztetese elott lesz ha lesz apport addig pihi.Tul sok a klonnick ami elokerult hirtelen valoszinu megint csak eladni szeretnenek.
tudom de en arrol beszelek, hogy miert nem lehetett ezeket a papirokat mar a kotvet utan elkudleni hogy ok igenis akarnak apportto es miert vartak vele fel evet utana meg kitolja k1 honapot.Mert mutyiznak ennyi nem korrektek nem egyenesek a befektetokkel.Innentol kezdve mar mind1 es kaszino az egesz ezzel nagyon sok bizalmat is elveszitettek mar most es nem csak az amixaval kapcsoaltosan hanem az osszes tobbi reszvenyukkel kapcsoaltosan.
Szerintem meg EG beszállása után elég sok papír megforgott 630-ig és töredékével esett vissza 400-ig!Az is beszédes,hogy senki nem élt a kötvéttel!A mai délelőtt 4000 db eladó volt 1100-ig,ha akarják nagyon gyorsan 1k felett lesz az árfolyam.Ami pozitív,hogy nem ütötték vissza.Rövid időn belül jönni fognak a pozitív hírek és velük együtt az emelkedés is. +14% emelkedés kezdésnek nem is olyan rossz.
2 millió forint forgalomról beszélünk... Egy szerencsevadász beszállt, ahogy E1G érkezésekor is ez volt, meg a kötvét határidő előtt is. Aztán majd a jövő héten, mikor látja, hogy most sem történik semmi, kiszórja a pár ezer darabját, és visszaveri megint 400 alá.
Amixa Holding Nyrt.