Nyilvan nicnsenek hatarok ha kiindulunk a GOPD kapitalizacijabol hogy 300 milliardot is ert egy oylan ceg ami konkretan semmit nem er barmi megtortenhet ha az o erdekuk ezt kivanja.
Reg irtam ide mivel az tortent amire szamitottam hogy arfolyamba nem lesz jelentos mozgas meg egy jo darabig es nem kell felulni a hype vonatra.Tovabbra is 390 ala varom az arfolyamot valoszinu lesz meg lejjebb is.December vegeig kell megkeletkeztetni es bevezetn ia reszvenyeket ugye az 11millio darab lesz.Ide jon a foodnet zrt uyge azt tudjuk hogy ez Emőri Gábor egyik cege.Ha esetleg jonne meg ide tobb apport amit mar elejen mondtam hogy valoszinu az lesz akkor uyge megtobb reszvennyel kell sajnos szamitani ami az arfolyamnak nem fog jot tenni ha csak nem valami giga ceget hoznak ide.Nagyon nehez eldonteni hogy miben lesznek erdekeltek amikor bejonnek az uj reszvenyek.Egyelore zsakbamacska az egesz. 12millio papirnal 400-as arfolyamon az 4,8 milliardos kapitalizacio lesz.ha esetleg 4-5000if felhuznak az 48-60 milliardos kapitalizacio lenne a cegnek.
hogy eltunt midnenki a masik topikbol.... Ott azert napi szinten kellet valami hulyeseget benyogniuk de ahogy elnezem elfaradtak kicsit.Foleg Pluto xD Mennyire kente amig volt kotvet aztan amint vege lett mar nem is ir. xD
Ugy latom az tortent amit mondtam Kotvet alatt semerre nem mozdult az arfolyam ami varhato volt bar jo lett volna ha betolt ia 390-es rest de igy megmarad kesobbre.Amig azt nem tolti be nem fog elindulni felfele vagy csak minimalisan egy kamu rally erejeig. Amugy se ertem miert kellet kotvetet tenni amikor meg nincsenek 25% felett se es a reszvenyek nicnsenek bevezetve es megkeletkeztetve se.
akkor a kedvedert csak hoyg megertsed. Ok adjak magukra letoljak az arat hoyg eladd nekik 447ert.Remelem most amr erted vagyis csak befognak probalkozni de valoszinu senki nem fogja odaadni nekik es ez egy jo esely lesz vasarolni.
ahogy erzed, kotvet lejarataig biztos nem lesz elmozdulas az szaz ebben az idoszakban ha betolti a rest 390-nel az lenen a legjobb.Egyik papirba se volt arfoylam elmozdulas ahol kotvet volt hane maddig ott tartottak egy bizonyos hataron belul.Itt ugy nez ki egyelore 400-480 kozott de meg van 14 nap hatra.
Amixa Holding Nyrt.