es a kotvet kezdete JUNIUS 26-tol ervenyes ami azt jelenti hogy attol az idopontol sztem visszateszik 447ft-ra vagy ala.Tehat marcsak a holnapi napjuk van hogy kicsit megjarassak az arfolyamot es nem szabad bedolni nekik.
amugy erezheto volt hogy kotvet elott par broki meg penzt akart keresni, mert erdekes hogy pont az utolso napon adtak k ia kozlemenyt.Mondtam hogy valaki csak nyaralas arat akarta megkeresni es boven lehet majd venni lejjebb.
Lejjebb linkeltem rola elso 10munkanap hogy elfogadjak a kovetet ez nem tortent meg kov3 munkanap hianypotlas ez se tortent meg ezekutan meg 3 munkanap van azutan meg automatikusan elfogadjak.tehat csutortokon kene jonnie egy kozlemenynek a kotvetrol.
Nem jott kozlemeny igy a kov 3 napban kell jonnie.Ezert mondtam csak nyari rallyt akartak csinalni a hirre mert ha nem igy lett volna akkkor egybol az elfogadott kotvet ajanlast osztottak volnameg.Igy viszont tudtak huzni az idot.
az is elgondolkodtato hogy miert faj nekik hogy egy rally elott lemegy meg az arfolyam 380-ra valoszinu azert mert ok most akarnak eladni hogy nyari penzhez jussanak kulonben semmi okuk nem lenne hogy belemkossenek mert en is felfele varom az arfolyamot de nem mostanaban hanem majd kb augusztus kozepetol valahol ott jarhat le majd a kotvet.
es ez a reses dolog azert faj nekik es azert viccelnek vele mert igazam van es azt akarjak elerni hogy ne vegyek az emebrek ezt komolyan.Mindenhol betoltotte es befogja totleni az ott hagyott reseket mert az egy jelzes a brokerek kozott.
majd az ido eldonti de az biztos hogy hetfo estig kell jonnie valami kozlemenynek a kotvettel kapcsoaltosan.A tobbiek ervelni ne mtudsnak csak szajkozzak hogy nem elsz igaza a masiknak de semmivel nemtudjak alatamasztani hogy miert ne lenne igaza.320-as rest betoltotte par darabbal de ha lett volna ott 1000dbos vevo akkor megkapta volna az 1000db-jat mert a rest be kell totleniuk hogy a felmenetbe ne huzza vissza a rallyt. Es valoszinu akik bent allnak 1000 2000db-al most is 400-nal azok is megfogjak kapni.
engem is ki akartal mar mert azt mertem modnani hoyg az a csoves barna ki fogh koccolni a deltabol.Ugyis a jovo eldonti ki gondolta jol de nyivlan ha en akkor jonni fog hoyg csak par darabbal toltotte be a rest es hasonlo faszagok mint multkor a 320-nal.
inkabb mint benfentes brokikkal beszelgessek.Deltaba is jok votlak a megerzeseid 100 felett xD midnenkti is kitiltottal mert azt mertek modnani hogy lemegy az arfolyam xD
Jajjjj!! Te írtad a 10 munkanapot! A bejelentés előtti napon is milyen jó volt a megérzésed🤣 Erről emnyit.Én legalább elmegyek a közgyűlésekre. Na léptem erről a fórumról.. Jó beszélgetést magaddal!
miert kellett volna eladnom?Attol hogy lesz meg 400 alatt inkabb vennek hozza teljesen folosleges eladnom jelenleg.En nem idegeskedek csak jar az agyam mikor johetnek a kozlemenyek ellenben veled aki megse probal gondolkozni te pontosan ugy viselekdsz mintha tudnal midnent es ez a furcsa.Nagyon jo emberismero vagyok.Nyilvan aki benne ul 4 eve 1 reszvenyben azert annak jarni fog az agya mikor mi es hogyan tortenhet.Nekem az a furcsa hogy itt egyesek ne mis foglalkoznak iylennel.Na mind1 most amr azt irod hamarosan jonni fog kozlemeny multkro megkerdeztem nem is valaszoltal ra xD Na latod ezek az eletszerutlen dolgok xD
Életszerűtlen az,hogy valaki rendelkezik részvénnyel 500-600 forintos árfolyamnál de 3-400 forintra várja🤣 Az összesküvés elméleteiden meg mindig jókat nevetek😉 Miért nem adtad el 550 felett ha tudod,hogy 3-400 lesz? A hülyék a túloldalon vannak. Mindegy is,jól elbeszélgetsz itt magaddal😉 Ui:nagyon régen nem adtam el Amixa részvényt,erről ennyit😉 Lassan jönnie kell közleménynek is a kötvétről,ne idegeskedj!
Amixa Holding Nyrt.