Ezt most talaltam. "Az eljárás időtartama
A Felügyelet a Tpt. 70. § (1) bekezdése alapján 10 munkanapon belül dönt a vételi ajánlat
jóváhagyásáról, vagy ha a kérelem nem alkalmas a jóváhagyásra, legfeljebb 3 munkanapos
határidő kitűzésével előírhatja a jóváhagyásra benyújtott vételi ajánlat, illetve mellékletei
kiegészítését, részletezését. A módosított vételi ajánlat jóváhagyásáról a Felügyelet 3
munkanapon belül határoz.
Ha az újabb ellenajánlat az ajánlattevő által korábban megtett ajánlattól (ellenajánlattól) csak
az ellenérték tekintetében tartalmaz eltérést, úgy annak jóváhagyásáról a Felügyelet három
napon belül határoz.
Ha a Felügyelet a kérelem tárgyában 10 munkanapon belül, illetve hiánypótlás esetén 3
munkanapon belül nem dönt, a jóváhagyást megadottnak kell tekinteni"
arra is valaszolhatnal hogy hogy pont a bejelntes elott lettel ennyire aktiv? xD es 3000-es rally utan hogy hoyg eltuntel? xD Szamomra ezek a furcsa dolgok ahogy doc is eltunt 3000es rally utan meg sok masik ember akik itt totlak a feldumat akkor es akkro is megmondtam hogy sajnos 1900 ala befog menni mert res volt ott.Es nekem lett igazam.Valoszinu most is nekem lesz igazam ha elfogadja ka kotvetet akkor vissza 400 ala viszont nyilvan elofordulhat hogy nem lesz kotvet akkor megy 300-ra amit korabban irtam mert az elegge negativ hir lenne jelenleg.
hiaba linkelgeted az a baj nem erted amit ott irtam.Nem eri meg nekik 447 alatt az arfolyam ami azt jelenti hogy ott az alatt nem lesz nagy forgalom max atadasok lesznek amibol le lehet csipni ok ott adn ibiztos nem fogjak mert minuszban lennenek.Attol meg lemehet oda siman es pakolgathatnak par rezsvenyt at de osszessegeben az arfolyam nem ott fog megallni es stagnalni hanem jovasl feljebb.Ezert irtam lesz meg 400 alatt az arfolyam lehet nyugodtan vasarolgatni ott is mert az most latszik hogy itt csinaltak egy kisebb summer rallyt hatha osszejon nekik.
Amúgy meg🤣: Csakegyolvaso 2023. 06. 01. 22:25Szoval a osszegezzuk ezeke ta dolgokat akkor ugy veszem hogy most kezdodtek el a munkalatok. Egyik tozsdei oldal se irt semmit errol a dologrol Biztato, Megjott a kotvet (447ft-on)ami szinten biztato 5 milliardas apport az is megtortent 447ft-on. Tehat osszessegeben ugy nez ki 447ft alatt mar nekik se eri meg mert minden reszvenyuk ennyit er minimum.
pluto masik topikban azt mopndtad eladod nekik 447-ert? Pontosan hoygan ha meg nem el a kotvet? xD LAtod ezek a logikai buktatok xD Te mondtad nem olyan gyorsan tortenik a kotvet jopvehaygasa addig barmi tortenhet.Es amugy meg pont az is jo dolog ha kotvbet ideje lerakjak es sokan eladjak nekik 447-ig aztan elkezdik felhuzni.Tehat boven van ertelme 447 alatt tartani meg az arfoylamot.
Akinek nincs papírja az esésben….az ilyen beírásaid után nem gondolod,hogy beveszi bárki is azt,hogy részvényes vagy az Amixában🤣 Legalább 50k cserélt gazdát 430felett az utóbbi pár hétben. Azt csinálsz amit akarsz😉
Amixa Holding Nyrt.