Ez nem egyszerű...nekem is reklamált már pár asszony! Nagyon magadra engedted,ha eladod a papírt bukóval nehezebb lesz vissza hozni...ha tartod hamarabb a pénzednél lehetsz... Novemberben mikulás rally,tavasszal osztalék miatt mehet a papír.Mérlegelned kell,a mostani asszonyom casinózni járt velem,de csak szórakozni.A pénzt befektettük nem eljátszottuk!
4000 feletti vétel jó lehet osztalékra - de nézted, hogy háromszorozott egy év alatt amikor beszálltál? jövő júliusra ismét 4.500 felett lesz nyugi - tehát minimális nyerővel ki tudsz majd szállni - ez nem egy ki-be ugrálós részvény
Huh. Kivagyok. En azt hittem ez jobban fog teljesíteni.4 k folott fvettem a jo tippre hallgatva. 4700 nel pedig nem adtam el. most a felesegem teljesen kivam hogy miert nem a jobb kicsit vettuk meg ehelyett. mondtam neki higy lehyen turelmes de azt mondta szanalmas vagyok, higy egy suzukival akarom kiszùrni a szemet mikozben egyelôre miuszos a befektetes. azt mondja jovo evig nagyon remèli “az èn èrdekemben” hogy jobb híreim lesznek. de oszinten szolva kicsit aggodok.
Lehet korai még,de már biztosan nem maradsz ki. Azon gondolkodtam,ha ennyire olcsó.....miért nem tépték meg? A forgalom nagyon gyenge erre a mutatványra... Sok sikert kívánok!
2600-on csomó ideig eltököltünk. Nem hiszem, hogy alá menne. Egy csomó hír még ki se jött a tervek közül ráadásul. November 18-án időközi vezetőségi beszámoló. Hátha többet tudunk majd.
Állami Nyomda