Ha múlt héten nem Infineonba meg Lufthansiba tolom a lóvét, akkor bizony 850 alatt még vennék egy nagyobb pakkot, így viszont csak szemezgetés marad.
Szted 800-ra visszateszt lesz?? Vagy legalább 830-ra?
Tavaly választási év volt. Ebből kifolyólag jónak kellenek lennie a számoknak. Nem? Aki meg egy éve vette annak ok, hogy most szép profitja van, de miért most adná el? Ennek most emelkednie kellene nem esnie.
Ha az ALENÖK vásárol 377 és 350 millióért 800 Ft-on akkor Ő biztosan többet tudhat a cég kilátásait illetően, mint bármelyik spekulás a 12000 db-os fenyegető eladásaival !!!
Nagyobb csomaggal azért nem olyan könnyű kiszállni. A nyomda nagy prémiummal fut, és ez bármennyire is indokolt, bizonytalanná teszi a befektetőket. Tavaly még márciusban is esegetett, pedig akkor is lehetett tudni a jó eredményeket. Szerintem azért még meglátogatja a 900 körüli értéket az osztalék előtt.
Pont két hónapja folyik ez a nagyjából 850-890 közötti játék, hol le, hol fel. Most egy picit a le oldal látszik erősebbnek. A nagy eladó is inkább valami közepes lehet és nem bennfentes, bár az ilyen infók kiszivárgását azért nem lehet 100%-ra kizárni.
Pont 3 hónapja volt a bennfentes nagybevásárlás, 377 és 350 millás forgalommal, 800-on. Az azért lényegében ki is jelöli a rossz forgatókönyv esetén várható árat.
köszi az infót. azokat az eladókat pont nem láttam,amiket említettél,azt biztos még reggel lehetett látni...
azért nekem ez valahogy nem tetszik,hogy ekkora eladók várakoznak eladáson a könyvben, plusz a piaci árfolyamon is folyamatosan öntik be...
Állami Nyomda