szia!
én 10-es könyvet látok,és bent áll egy nagy eladó pakk 864-en és egy másik nagy 868-on is!
most nem látni ezeket a nagy eladókat az 5-ös könyvben,mert már eléjük álltak kisebb eladók legjobb eladónak...
864-en 12 ezer db-os eladó áll bent, egy ajánlatban!
üdv. nekem is van Nyomdám, viszont nekem is feltűnt sajnos az utóbbi időben ez az eladói nyomás. 864-en és 868-on is nagyobb pakk eladáson az ajánlati könyvben!
még, ha 890-en vagy 900-on állna vagy állnának nagyobb pakkal eladáson azt még talán meg lehetne érteni, mert azt jelezné talán, hogy akarnak még gyűjtögetni 900 Ft alatt, de most már egyre lejjebb jöttek az eladói oldalon a nagyobb pakkok...
Most sok papírban ennél nagyobb felértékelődési potenciál van. Nagyon leesni pedig a 800-as árfolyamon elköltött igazgatósági/bennfentes vétel miatt nem fog, mivel annyit olyannak is megért, aki pontosan tudja, hogy mi folyik a cégnél. Viszont ebben lehetett mennyiségi kedvezmény, mivel ennyit amúgy a piacon nem lehet eladni egykönnyen. Ezért kb ez a 850 lehet az a pont, aminél lejjebb nem nagyon fog menni, és kb a TA is ezt adja ki.
+1: Mivel bennfentesként mostanában, ilyen ártartományban kezdett el venni valaki ekkora mennyiségben, az számomra azt jelzi, hogy valami nagyon pozitív történhetett a cégnél az utóbbi egy évben.
850ig a múlt héten is meg a héten is csak azért vitték le 850re mert csinálni akartak egy átkötést. Mindig bekerült egy nagy pakk olyankor záróban. Megy ez szépen vissza.
Állami Nyomda