nme aug19 Q2? ja én is ettől parázok, jön 1 nemzetközi korrekció vagy negatív hír, 1 napra minden esik több százalékot, kivág aztán meg szívok... sztem inkább este megnézem és ha gáz van csinálok eladást, nincs akkorra forgalma hogy sztem komoly baj legyen, stabilan erősödik cég és ha csődbe megy akkor úgy jártam vagy kitör harmadik világháború, de sztem akkor ez a legkisebb bajom
nem én:) amúgy szerintetek augusztusban stabil lesz a részvény, csak mert nem lesz időm csekkolni a tőzsdét mer dolgozni fogok? vagy 1 stop losst állítsak azér be? köszi
A legnagyobb Úrnak a Félelem és Rettegés legfőbb Urának a parancsára.
Már nagyon megbánták, hogy eladták a lelküket a sötét oldalnak, de már csak a suttogások és sikolyok hallatszanak. Késő.
Valahol a lajos12 igaza van, de tény és való hogy ez az a papír, ahol hatalmas ugrálások vannak, de viszont nincsen egy nyugodt emelkedés mostanában benne, amióta az új célárat meghatározták.
ez csak a tegnapi negatív hatás volt, meg ma is folytatódott, de úgy tűnt az ANY-t kevésbé fogja érinteni de csak csúsztatva értintette, lassabban kezdtek eladni... de sztem ez nem rulett papír, stabil papírnak tűnik, csak várni kell, aug 16 negyedéves ha jól emlékszem:)
Állami Nyomda