Ez is majd egyik pillanatról a másikra kezdi vásárolni.
Törölt felhasználó2007. 08. 03. 13:11
Ez az igazi vételi jel!
Áprilisban a Rábáról 1400-1500 as célárat adtak, igen jól jártam, hogy ráhigítottam akkor
az 1160 bekeráras pakkra.
Én technikai vételi jelnek tekintem a concord írását.
A Bollinger szalagok szűkülnek, amely némi oldalazást vetít előre. 14.300 és 13.200 jó beszállási pontok, függetlenül a nemzetközi események miatti eséstől. Ha lesz ilyen persze!
Én inkább arra számítok, hogy valahol 14-15e Ft között stabilizálódik az árfolyam, majd innen vesz egy nagyobb lendületet néhány hét múlva!
Fundamentálisan tökéletesen rendben van a társaság szerintem! "
Az ANY röviden. A charton ott van minden ami kell. Az erős támasz szint szerintem most 12.600 Ft,és 13.200 Ft, de vélhetően már 14.300 Ft alá sem fog esni már az árfolyam.
A második chart heti felbontásban mutatja mikor indult el nagy rally és mivel a célárfolyamok még a mostani árhoz képest is magasan vannak, ezért az utóbbi hetekben látható forgalomnövekedés még nem a kiszállás jelei, hanem inkább egy újabb vételi szintet jeleznek a papírban. Sokan akik hosszabb távra terveznek kihasználják ezt a bizonytalan tőzsdei szituációt és esésben veszegetik a részvényeket! Tavaszra az árfolyam a 17-20e Ft között lehet. Ez egy durva becslés, melynek pontosítására fundamentélis alapon kellen megvizsgálni részletesen a társaságot."
A mai forgalom sem túl biztató eddig, majd meglátjuk, hogy mi lesz. Az viszont biztos volt, hogy a tegnapi hírre semmi komolyabb emelkedés nem fog történni.
Állami Nyomda