A nordtelekomot 4.5 ft-ért vettem, fél év múlva nagy örömmel eladtam 9-en, és utána asszem 33 ft-ig ment...
Ez volt életem legnagyobb:
-6 havi haszna
-elszalasztott potenciális haszna
Az fhb-t azért adtam el, mert veszteséges a cég még mindig, de a stratégiámba most már beépítem az esetleges speki rallyk kivárását. Mindig lehet mit tanulni. :)
Az FHB számomra nagyon nagy rejtély. Mert jó, 300 környékén alul volt árazva a folyamatos veszteségek miatt, de hogy triplázzon 2 hónap alatt, egy pletykára, azt nem gondoltam volna. És nem látom, hogy hogyan dobná meg annyival az eredményt a fúzió, hogy komoly nyereséget generáljon a bank. Szóval teljesen lutrinak tartom, viszont aki jó számokkal játszotta meg, az már nagyon gazdag lehet (ha időben kiszáll). :)
A nyomda eladásod nem tartom alaptalannak. Nagyjából 4-5 év profitját árazták már be előre. Persze ez nem határoz meg semmit, egy eufóriában innen még bármeddig mehet felfelé.
De már egyáltalán nem irreális innen egy 150 forintos esés sem.
Full csomagokat én már nem merek eladni az fhb és a nordtelekom eset óta :D
Steve, írtad, hogy kezdő vagy. Kezdj el utánanézni a tőzsdei stratégiáknak, és válaszd ki közülük azt, amelyik az alkatodnak megfelelő.
Ha nem alkalmazol valamilyen módszert, csak úgy vásárolgatsz érzésre, akkor lassú vagy gyors bukó lesz a vége.
Akár a tech elemzést, akár az értékalapú befektetést választod, bármelyikben lehetsz sikeres.
Napi minimum: 707 Ft
Napi maximum: 744 Ft
Nyitó: 707 Ft
Előző záró: 707 Ft
Utolsó aukciós ár: 722 Ft
Eltérés az utolsó aukciós ártól: 0 %
Utolsó kötés: 722 Ft, 250 db (15 Ft, 2.12 %) (2014.02.14 17:05:14)
Összforgalom: 43 kötés, 29 550 db, 21 260 005 Ft
Köszi a választ. Kellemes gond ugyan, de azért a jó ár elérése után sem árt hozamokat termelni. És ahogy láttam, a legtöbb helyre már azt írtad, hogy ezen az árszinten nem vásárolnála részvényből (pl. RÁBA). És tényéleg úgy látszik, hogy a nagyon alulárazott részvények szépen lassan közeledtek a valós (ha ilyen van egyáltalán) értékükhöz.
Ma eladtam az utolsó nyomdámat is, meglátjuk, visszjön-e még értem. Januárban a 750-es árat jó gyorsjelentés esetén is reálisnak éreztem az osztalék előttre, és hol van még a május.
Még azt nem tudom, hogy egy jó gyorsjelentésre ezek után tud-e még menni vajon?
ha lett volna "felesleges" pénzem, akkor 300 körül kellett volna még hozzávennem, de nem volt rá pénz, ezért meg nem akartam az a kis nyomdámat is eladni
Állami Nyomda