a 850 szerintem is meglesz. enélkül a hír nélkül is nagyon kitörés közeli a papír, nagyon beszűkült a 830-840 ellenállási szintek alá, ráadásul forgalom is volt
Kétmilliárdért vesz matricákat a Nemzeti Közlekedési Hatóság
A zöldkártyák és a forgami engedélyek érvényességét jelző matricákat vesz nagy tételben a Nemzeti Közlekedési Hatóság. A közbeszerzés több mint kétmilliárd forint értékű, az Állami Nyomda és a Codex Értékpapírnyomda nyert.
A cikk itt: link
Törölt felhasználó2009. 09. 18. 20:37
Így nem kell lapozni, ha látni akarom ezt a témát.
egyebkent en is biztonsagi befektetesnek vettem. manapsag amikor a "nagyok" ilyen kiszamithatatlanok, meg abszolut hangulatfuggoek, jobban prefereralom az ilyen stabil fundas cegeket, mint az ANy, es az RFV. Persze van mas is a portfoliomban, de hosszu tavra megtartani most leginkabb ezeket latom erdemesnek.
No, figyeljunk tovabb, lassuk a fejlemenyeket. :)
mindenesetre, rajtam nem fog mulni, van pakkom, bent allok tovabbi vetellel is, s meg eszem agaban sincs kiszalni. ;) Persze nem vagyok turelmetlen, de remelem, h mar most beindulunk. No, hajra!
Jo-szerencset!
Elérhető, csak kérdés mikor. :) Már egy jó ideje itt van ebben a sávban. Én még tartom a pakkom de inkább csak biztonsági befektetésként én lefelé nem nagyon várom.
Egy elemzes: link
"Egy emelkedő háromszög 800 alatt, az emelkedő háromszögön belül egy ford. fej-váll. A 800-at áttörte, elvileg 940-ig juthat el. De az áttörés után nem ment. Ennek van egy pozitív olvasata: bázis a bázison, nagyon bullish allakzat, ez a 940 elérését valószínűsíti."
Itt egy cikk: link
Par napos, de szerintem megerdemel egy olvasast.
Ujra BUX kosarban az ANY - ez szerintem ha magaban meg lehet, hogy nem csodaszer, a forgalmat megsegitheti.
Állami Nyomda