No akkor én is megtöröm a csendet. Most jöttem haza az első szörfözési etapból. Előtte mindenből kiszálltam, KIVÉVE A NYOMDÁBÓL. Mert -mint korábban többször is kifejtettem- a Nyomda az a papír, amelyet meg kell venni, félre kell tenni, s néha ránézni, hogy mennyit tojogatott az aranytojást tojó tyúkocska. Levágni nem szabad! Ez tényleg az a papír, amely miatt nem kell állandóan a monitort bámulni : hátra lehet dőlni a karosszékben, ill el lehet menni nyugodtan hosszabb időre is pl szörfözgetni, élvezni az életet, a papír dolgozik helyetted. A Nyomda az egyik legbiztosabb (ha nem a legbiztosabb) növekedési sztorival, potenciállal rendelkező magyar tőzsdei cég. Elutazásom előtt még annyit tettem, hogy a felszabadult pénzemen kicsivel 11000 fölé vételi ajánlatot tettem be, ha pl egy "tudatlan" nyitás után (kevés bent lévő tétel mellett) beöntené (volt már ilyen), vagy ha egy globális piaci korrekció miatt lejjebb menne az árfolyam (a Nyomda akkor sem esne sokat), akkor bővíthessem a meglévő pakkomat. Ez eddig nem jött be (most már emelnem is kell a vételi ajánlaton).
Az aktív nyomdásoktól azt kérném, hogy ha vmi írás, értékelés megjelenik a Nyomdáról, azt tegyék be a topicba, én korábban is mindig megtettem, és meg is fogom tenni, ha ősztől újra aktív leszek. Erre a kettőre most véletlenül találtam rá :
link
link
Az aktív nyomdásoktól azt kérném, hogy ha vmi írás, értékelés megjelenik a Nyomdáról, azt tegyék be a topicba, én korábban is mindig megtettem, és meg is fogom tenni, ha ősztől újra aktív leszek. Erre a kettőre most véletlenül találtam rá :
link
link
Állami Nyomda