Én meg sikerekben gazdag jövendőt kívánok mindkét csapatnak! (Kezdődhetne egy év végi felrántással, remélem, legalább 8-assal kezdve fejezzük be az évet, s rövid időn belül 9-es lesz a kezdő számjegy - TA alapon megint látok vmit, de már nem merem leírni, mindenesetre az utolsó 3 meglátásom bejött, ill. teljesülni látszódik.)
Visszatérve TrogerBrokerhez: mondjál 3 olyan céget, amely meggyőződésed szerint fundásan jobb a Nyomdánál! (Én esetleg 2-t tudnék, de a növekedési kilátásaik nem biztos, hogy jobbak a Nyomdáénál.)
Most olvasom én is, azért ekkora butaságot nem szabadna leírni, hogy a Nyomda állami cég. Akkor mi a fenét keresne itt, a Tőzsdén?! Továbbá állami megrendelései IS vannak. Nagy baj lenne, ha csak ezek volnának.
Azt is megvitattuk már korábban (többször is), hogy a Nyomda már rég nem osztalékpapír (pláne ilyen hozam és kamat környezetben). Jó osztalékot fizet, de csak ezért megvenni nem érdemes. A Nyomda FUNDÁSAN jó, és jók a növekedési kilátások.
A spekit sem értem, pláne a DT-t. Nincs akkora elmozdulás benne, hogy ez megérné, ráadásul az illikviditása miatt nem lehet (vagy csak nagy szerencsével) jól be- ill. kiszállni. Vagy 50 db-bal akarsz 2%-ot spekizni?!
A Nyomda éppen hogy hosszútávú BEFEKTETÉS (szerintem). Ami persze nem zárja ki, hogy adott esetben rövid távon is megindulhat a vonat. Akár mostanában is a srv-ok miatt.
Jó kereskedést (akár a Nyomdával is)!
Állami Nyomda