Gratulálok ! Sikerült a kihívás, pedig nagyobb volt benne a kockázat, mint a nyerő. De legalabb nyugodtan hátradőlhetsz, sikerült mára is megvan a kenyérre való. Mennyit nyertál amúgy? 12-24e Ft-ot?
meg mindig ugyan abban a savban mozgunk / vagyunk beszorulva... az ido majd eldonti merre fog menni, de a tippem tovabbra is az, hogy oldalazas utan ez elobb vagy utobb az MA50 fole fog menni, ott pedig gyorsithat is
Valóban nem volt sok, de azért akadt pár limites nap. Volt néhány olyan is, amikor felsőn / alsón hegyekben álltak a papírok, órákon keresztül. Szerintem a pszichológiai hatás sem elhanyagolható, a limitnek van egy olyan hatása, hogy alszik rá egyet az ember, bedob egy sört, és már nem látja annyira tragikusnak a helyzetet, emelkedésben is kijózanító. Elképzelhető, hogy sokkal többen használnak majd stoppot, ami megint csak be tud gyorsítani adott szinteken egy esést. Meglátjuk. Izgalmas lesz, az biztos.
Eddig is ritka volt a limites emelkedés/esés. A kispapírokban is. A blue-knál meg a válság után nem is nagyon emlékszem. Nem fog ez nagyon befolyásolni szerintem. Max. a pánik eladók és a pánik vevők jobban meggondolják, hogy szórják/vegyék-e mindenáron.
Na, alakul ez, már március a következő időpont. 😉 A múlt héten egész jól tartotta magát a papper, a hérfői esés után már nem is lehetett 420 alatt kapni. Kíváncsi vagyok, ezen a héten lehet-e. Mert messze még a március. A no limit decemberben meg bármi is lehet. 🤗😏
jó lesz Akko de szerintem már csak jövőre ide komoly cég jön szvsz, komoly cég meg szerintem nem jön tőzsdére Decemberben több ok miatt is akik ismerik a cégek működését tudják ezt, Február/Március lesz a miénk szvsz akkor meg így, hogy nincs limit szépet lehet majd vágtázni
Jol latod, akko aludt, lassan ebred csipkerozsika almabol... nincs meg uj tulaj, el sem kezdodott a sztori, es ha valaki nagyot akar szakitani az Adamosi mester... lehetnek kirazasok, nagy felfutas is, de esznel kell lenni es jo lesz... nem mindenkinek ajanlott ez a buli... roviden es tomoren... jo lesz, de kell felnetek 😂🍺🍶🙈
mindenesetre nem kell nagy agytrösztnek lenni, hogy a nagyon közeli jövőben esetleg eddig "alvó" de amúgy jó cégek papírjai elkezdhetnek mocorogni és hát nagyon izgalmas időszak elé nézünk úgy látom lesznek meglepetések szvsz
Akko Invest