Igen. Hatalmas sztori van a papírban, de mégis szívesen odaadja ezen a szinten a vezetés a papírjait... Hát nem tudom, ez a folyamatosan moderálják magyarázat már kevéssé hihető. Most komolyan, megéri nekik kiszórni a papperjukat? Meg mindjárt splity amivel ahogy mondták a céljuk a likviditás növelése. Dugózva ez hogy fog menni? Akkor spliteltek volna akkor, ha már nem kell dugózni, szvsz az lenne logikus.
A magyar cég bejelentése azonban ingatlanpiaci oldalról is nagy lépés, hiszen így a Wing, egy vezető lengyel ingatlanfejlesztő többségi tulajdonosa lehet, növelve ezzel a régiós szerepvállalását.
Muszáj a kis kosárkámmal jönni menni, hogy legyen egy kis nyereség. Közben 29k az árfolyam, nem hogy 32k nem lesz ez a splitre, de 30k sem. Nekem sem öröm, hisz míg nem tudok eladni 30k-n, nekem sem jön nyereség! :(
Mi értelme lenne? Hogy megvezessenek téged :-) Egyébként csupán próbáltam reagálni a több tételes mondandódra és belegyömöszölni tudásod tárházába egy olyan dolgot amit "néhányan" nem tudnak(tudtak) de már beláttam, hogy kár minden percért:-) .Lehetséges, hogy ismét újat mondok de számtalan alkalommal fordult már elő, hogy ilyenekkel IS játszottak a "nagykutyák"(brokik) a BÉT-en forgó papírok történetében.
Akko Invest