Az október 28 minden esetre érdekes nap lesz. A KGY "Tulajdonosi megfeleltetés – időpontja a közgyűlés napját megelőző 5. munkanap lesz". Tehát a spilt idejére már a részvények kerülhetnek bárkihez, lesz ott pár nap, ami elegendő idő bármire is, és a jelenleg ismert tulajdonosok meg szépen szavaznak a KGY-n. Először voltak kétségeim, hogy a tőkeemelést tényleg alul méretezték (ilyet azért nem igazán szoktak, ezért valószínűleg AGY megrendelői változtattak menet közben ezen). Azért a tulajdonosnak (legyen most még: AGY-nek), gondolom a BET-re, KELER-re van némi ráhatása, hogy kb. mikor legyen a split. Ebből adódóan most már kicsit rákapcsoltak (eddig is dolgoztak, nem arról van szó, de most érzem úgy hogy jobban tempóznának). Így azért a splitet meg tudják támogatni, pl.: új tulajdonos színre lépésével, esetleg egy vételi ajánlattal. (Feltéve ha abból indulok ki, hogy tényleg lesz új tulaj, de a jelek szerintem erre mutatnak legjobban.)
engedd meg hogy az összes erre vonatkozó érvemet itt most ne soroljam el. javaslom olvass vissza a forumon, tanulmányozd a a cég helyzetét, terveit, perspektíváit. nagyon röviden a legfontosabbak: 1. hamarosan várható a tőkeemelés, amely az egyre fölfele kúszó (jelenleg 26500 körül) 180 napos átlagáron fog megtörténni, amely kötelező vételi ajánlattal is fog járni. tehát az idő múlásával egyre magassab lesz az az ár, amin biztosan ki tud szállni aki szeretne. 2. nem valószínű, hogy az árfolyam ne legyen ennél 10-20 %al magasabban 3. ki lett tűzve a split időpont stb.
Valaki korábban összeírt egy ilyen splitdátum/árfolyam versenyt az megvan még, már teljesen elfelejtettem miket tippeltünk :) Ja és forgalommal emelkedik az árfolyam ;)
Csako! :) koszonom kerdesed! Nyar masodik feletol hagytam az egesz temat a pcsaba es nem foglalkoztam semmivel. Aztan beultem ide es varom a jot. Latom te azert porogsz rendesen :)
Akko Invest