Nekem nem kell limites nap. 18krol azert mar most is 50%ot ment ami nem rossz, ráadasul ugy hogy a speki horda nincs is itt. Agy meg azert tud varazsolni, ha akar. Majd az idő eldönti.
Olvasom ML-t és Verest. Nem tartom őket húzó neveknek. Főképp hosszú távon! Limites napok? Tavasszal, le lettek tudva! Splitig semmiképp nem látom esélyét. Ha rám cáfolnak, elviselem.
Esélyes, ami ennyire egyértelműen kecsegtető(nek tűnik) a tőzsdén, ott nagyon vigyázni kell. Sajnos leverték az én 28-28.8 zónám alá, de egyelőre tartom.
Az a baj hogy ez így túl nyilván való. (Mondjuk ML érkezése a 4IG-ba is az volt és miután kijött a közlemény, hogy beszállt, a többség akkor is csak károgott pár napig és nem vette.)
Elég egyértelmű a sztori ha a kgy megszavazza Akko elég lesz két ig tag együttes képviselete is a dolgok intézéséhez most két új ig tag jön ide ok fogjak levezényelni az apport érkezését és az új tulajt fogjak már képviselni... ez amugyis így ment eddig is jön az új ig tag hogy levezényelje az apportot
Törölt felhasználó2019. 08. 27. 09:51
Lehet szidni es nem szeretni ML-t es munkassagat, de ahova beszallt az 1ev alatt 10x novekedest ert el, ha nem nagyobbat... szoval azert en vele se lennek boldogtalan....
Hohóóó, itt van megint Moha bácsi, aki minden hsz-re ad egy mínuszt!!! Legutóbb a 18k-s időkben volt aktív év elején. Nekem az ő megjelenése az igazi up jelzés. :D Szeretünk Moha!!!!!
Egyelőre ma nem kell senkinek határidőrena pénz. :D Elég üres a könyv, mint egy kihalt város, olyan most Akko. Úgy kell venni, mintha már péntek lenne, és füge. :)
Akko Invest