Az is érdekes hogy az Alteonak 2 vezetője is távozik augusztus 31-tol hozzánk meg augusztus 31-tol két új IG tag érkezik szóval erősen benne van a pakliban a Wing vonal is még..
Oh, ne... :( Mészáros már lerágott csont szvsz, nem sok köszönet lesz abban, ha idejön. Opus, Konzum után eléggé lejáratódott már a szememben, és most valszeg a 4ig jön. Nem tudom mennyire fogadná őt pozitívan a piac. Jobb lenne egy szakmai, kiszámítható befektető, ahogy számoltunk vele Wing, Westend stb.
"Ingatlanokkal bizniszelhet Mészárosék új cége? Mint az a felcsúti milliárdos jelenleg is tulajdonában lévő vagyonkezelők működéséből látszik, egy-egy ilyen tevékenységet folytató társaság más és más jellegű vagyont kezelhet. Abból kiindulva, hogy a Konzum B32 Kft. a vagyonkezelés mellett ingatlanokat érintő (adásvételi, üzemeltetési stb.) tevékenységeket is felvett, jó eséllyel ingatlanokkal foglalkozó cégekben szerezhet tulajdonrészt, vagy ingatlanok megszerzése révén, azok bérbeadásából, értékesítéséből, kezeléséből juthat bevételhez az új társaság."
"Az új céget 3 millió forintos jegyzett tőkével hozták létre, fő tevékenységi köre a cég nevéből is adódóan vagyonkezelés, ám amellett ingatlanügynöki tevékenységgel, saját tulajdonú ingatlan adásvételével, saját tulajdonú, bérelt ingatlan üzemeltetésével, valamin ingatlankezeléssel is jogszerűen foglalkozhatnak."
Jelzem bennt alltam egesz nap... es tudtam hogy szerdara kell cash viszont joval fentebb álltam ezzel a pici pakkal, es tobb mint fel evet volt bent (mar akkor tudtam hogy ekkor kelleni fog) de a rendes pakk szorongatva van keep calm :)
Olyan van, hogy határidőre kell a pénz. De aki konyha pénzből nyomja és pár hónapig/évig nem tudja a tőzsdés pénzét nélkülözni az hamar ki fog kopni a játékból. Ha lett volna türelme és szépen bent állt volna (és nem barom módjára dobja rá) kb. 400 ft-val többet is kaphatott volna részvényenként (de szerintem nem ez volt a cél....hanem inkább a papír altatása és elkedvetlenítése stb.).
Akko Invest