Nem ragaszkodom én hozzá. :D Csak ha előtte nem közlik, akkor úgy lenne fair. És azt beszéltük itt, h elvileg megeshet az is, hogy a kgy-n dobják be a neveket...
Hat gyerekek en az utobbi idoben sokat tanultam... el kellett volna adni 24,8on es kimaradni a 29k fole menetbol majd 28ks vetelt a hirek elott bukoban dobni... meg kell remulni a kis darabszamos eldobalasoktol, de az 1-2k atadasokat amik magasabban tortentek, azt figyelmen kivul kell hagyni.... latom sokan csak olvasnak, de nem ertik mit is olvasnak. Sokan nezik a torteneseket, de nem latjak... aki igy kereskedik annak sztem par honap / ev es semmi tokeje nem lesz, nem, hogy nyeroje... ment ez minden nagy sztori elott, nincs uj dolog benne. Aki nem hisz a tortenetben, az minek vett bele? Aki nem erti mi zajlik az minek kereskedik? Aki kevesebb, mint 3% nyerore utazik az meg mire veri a mellett itt? Vegyen OTPt, Richtert, MOLt, azzal is keres ennyit es nem kell vilagvege hangulatban irni. A ceget most raktak rendbe, tobb milliardot koltottek a cegre, aminek egy resze a cegben pihen... kpval raktak rendbe a neverteket ami a mai beten onmagaban is ritka. Eddig mindenben kovetkezetes volt az IT. 20k szint ota folyamatos emelkedo trendben van, termeszetesen van az emelkedesben is korrekcio (hihetetlen mi? Nem linearisan emelkedik vmi)... most 27,6on vagyunk... nem ertem sokak problemajat... es meg mindig nem kezdodott el a dolog. Nincs uj tulaj, nem volt apport, nem volt split...
Igen, de mivel kipontozott volt a meghívó, ha ott derül ki minden, azaz nem lesz előtte a pontozatlan verzió nyilvánossá téve, akkor szerintem kéne a füge, hogy ne legyenek a kgy résztvevők információs előnyben.
Szvsz nem lesz most a két új ig tagot válasszuk meg akik előkészítik a terepet az új tulajnak és az sportnak nemhiszem hogy lesz ezenkívül más info de az ő nevük fontos lesz:)
Nem dicsekvésnek szánta szerintem. Bukszájához mérten lehet nem várta meg a történések felgyorsulását. De nem szolgálta az okoskodást ML, Veres, AGY hármas topicban emlegetése, ismert papírokban való együttműködése révén. Mégis a mi tőzsdénkről van szó! Az idő igazol mindenkit!
Tanulóévemben én is játszottam ezt a felül veszek - alul adom riadtan technikát, majd látám h ez nem jó a számlaegyenlegemnek, szóval taktikát váltottam.
Akko Invest